Vamă la bulgari

O tură cu copiii la mare, la bulgari, tot unde am fost și anul trecut. Nu mai dau link că prea sunt mulți români anul ăsta, ce facem aici?

Am ieșit tot pe la Negru Vodă și era un pic de codiță, 15-18 minute. Din surse sigure pe la Giurgiu se trecea liber , dar cică nu era de mers rachetă pentru că poliție cu radare.

Pe unde am mers eu – Dobrici, General Toșevo, Varna … era mai puțină politie, mai mult aia de la bgtoll ( care verifică vignetele bulgărești ) dar tot nu se putea merge repede pentru că drumuri.

Apropo de vigneta de Bulgaria, poți s-o cumperi acum online de pe bgtoll.bg . Au site-ul scris inclusiv în românește. Frații noștri întru sărăcie de la sud se gândesc la noi.

Apropo de sărăcie, am așa o vagă impresie că Bulgaria rămâne un pic in urmă fără de Romania.

Un pic.

Am observat că duminica e omor pe drumul retur înspre Negru Vodă și mai încolo spre autostradă, deci peste o săptămână e cam belită

4 Replies to “Vamă la bulgari”

  1. Nu merge :). Sunt la punct fix, nu mă mișc de aici. Mă interesează doar piscină , plaja, AI și câteva cherhanale . Nu mă interesează obiective turistice sau altceva. Suntem aici să se simtă copiii bine la mare la soare – gen baga-ne-am pula in marea din UK, da’ n-avem curaj că îngheață, să mă mai relaxez la neuron cu un vin sau o bere bune, etc-uri din astea simple.

  2. Deci m-am uitat vreo 30 de secunde asa luuung, gandindu-ma cum poate sa te intereseze piscina, plaja, artificial intelligence si cherhanale.

    am nevoie de o vacanta clar :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.