Glume telefonice

Zilele trecute am primit un apel telefonic ( bip) dintr-o țară de care pun pariu că nu ați auzit: eSwathi.

Dap, și eu am rămas confuz până am văzut că e vorba de Swaziland. Și-au schimbat anul trecut numele că cică Swaziland era prea colonialist.

Ce m-am mirat pe mine a fost că ăia au telefoane și că le dă dictatorul local voie să sune internațional. Mă rog, să de-a bipuri.

Azi altul, acum eram cu telefonul în mână dar tot nu am apucat să răspund. A fost așa de scurt, cam cum învățasem noi să dăm bipuri în anii ’90, doar să se aprindă ecranul.

Acuma, nu știu ce să zic. Ăștia în Kiribati chiar nu cred că au telefoane și poftă de glume.

Treaba e simplă. Nu-s paranoic să cred că mă urmărește, sau higherește Pulea Spătaru pe mine, că de 15 ani încoa’ și-ar pierde timpul degeaba, am o viață plictisitoare din punctul ăsta de vedere.

Fie își bate frate-meu joc de mine, că el o arde cu voipul și poa’ să facă din astea, caz în care – bă, lasă glumele .

Fie numărul meu e prin vreo baza de date de spam ( SPIT) și mă sondează ăștia de la numere cu suprataxă să ( apeluri automate, de obicei ) ca să sun eu înapoi . Dacă e a doua variantă, cam știu unde am lăsat numărul ăsta de telefon in ultimele două săptămâni, futu-i GDPR-ul pizdii mă-sii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Sip
Sip
4 years ago

Nu fii paranoic, poate fi si random, au vazut ca e valid si mai incearca. Business model: comision din taxa de interconectare pe traficul generat. Eu am unii de la “Microsoft” care vor sa imi “repare” calculatorul cu un cacat italian gen logmein. Nu am avut inca timp sa le pregatesc o capcana faina pe un VM, asa de fun… Astia suna si cu numar de DE, CH sau RO.