RO-Alert e folositor. Mmaproape

Eram la o terasă pe malul Dâmboviței acolo către biblioteca națională, pe esplanadă , sau cum ii zice la malul ăla.

Au făcut frumos, tre’ să recunosc.Terase trendy , beri artizanale la draft la preț așa și așa ( 14 lei ) , gin tonic ( d-alea bune Hendrics și Botanist nu Wembley si Beefeater) la preț de Londra ( vreo 38 de lei paharul – nu știam că câștigă lumea așa bine în Bucale, dar în fine – mishteaux.

Doar că nu ne așezăm bine și începe un vânt din ăla de ne ia scaunele de sub buci. Se uită frate-meu pe telefon: șanse de ploaie 12% .

Mie îmi venea să râd, un prieten a plecat din Bulgaria, renunțând la ultimele zile că a văzut el că prognoza arată vreme rea vineri și sâmbătă. Noi am rămas și a fost vremea cea mai frumoasă din tot sejurul . Ehm .

Până să mă gândesc la asta începe și o ploicică. De aia cu soare.

După care se întețește vântul de nu nimerește lumea sa intre înăuntru de pe terasă.

Noi rămânem, coafura rezistă. Frate-meu schimbă scaunul din metal cu unul din plastic să se prăbușesc niște trăsnete în apropiere de îmi sar lentilele de la ochelari. Mai două trei fulgere și se termină. După care incep să sune toate telefoanele din jur, mai puțin al meu și un iPhone.

Am zis că o să pornesc alertele la loc , dar normal că am uitat total.

Ehm, întreb și eu dacă e tot de test. Nu fu.

No, era bine să ne fi spus mai înainte măcar. Nu după ce se termină. Bine la Unirii fu ok, dar prin nord pe la Aeroport – nu prea.

Ok, îi cred, am reactivat alarma.

In două ore am strâns material de 3 articole. Timp sa am să le scriu.

Send to Kindle

3 Replies to “RO-Alert e folositor. Mmaproape”

  1. dar pe la IOR nimic; parca turna cu stropitoarea de flori, m-am mirat cand am auzit ca au cazut 25 de pomi
    asa se-ntampla, in nordul Buc vijelie si in sud picaturi
    Cea mai tare chestie care am vazut-o vreodata( legata de ploaie) a fost la Cantemir; era marginea unui nor si pe un trotuar ploua iar pe celalat era uscat si soare

  2. Am văzut și eu din astea și în afara Bucureștiului. Ce mi se pare totuși ciudat e că alertele au venit relativ târziu. Adică dacă era să te trăsnească , să te ia vântul, sau să te facă ciuciulete, erai deja victimă până când primeai “avertizarea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.