6 Replies to “Back to Sweden”

 1. Obiceiurile palantului. Te așezi la masă, îți trântește o tanti o poală de arahide in coajă pe masă. Le descojești, le rumegi și le atunci pe jos, că nu există ceva in care să le pui. Dacă le pui pe masă, vine un chelner și le debarasează , aruncandu-le anume pe jos. Fac un statement personal din jegul ăla.

  Io nu sunt neapărat fan, dar mâncarea e foarte, foarte buna. Și multă. Vezi ultima poză,pe care o pun acum .

 2. Am inteles. Arata bine mancarea (carnea) dar my pet peeve este mancarea servita cu sosuri dinalea la ramekinuri/capacelele alea. Mereu le asociez cu mancarea naspa, ca ma gandesc ca sunt ketchup/mustar/sweet & sour sau alt sos din sticla. Gen sosul pentru cartofii prajiti de la McDonalds. Plus ca sotul – de fiecare data cand gatesc ceva, pun pe masa și il vad cum scoate ketchupul din frigider, si ma irita ca zic ca eu am gătit dar el tot fast food vrea sa manace. Pet peeve, cum ziceam.

 3. Un “sos” era miere, unul era un fel de barbecue dulce amarui, posibil să fi fost din sticla , habar nu am, unul era maioneza cu usturoi și mărar , mărarul era proaspăt, sosul nu știu, iar restul nu știu.

  Sosurile nu înseamnă fast food. Dar, pentru ce contează , dacă soțului îi place sosul și tu te plângi că ai gătit, înțeleg că nu faci toată treabă :). Gătește și un sos înlocuitor de ketchup . Identifică nevoile clienților , nu te plânge că nu consuma ce trebuie :).

 4. M-am gandit si io ca nu sunt serviciile la înălțimea așteptărilor, asa o fi. El zice ca asa ii place si asa e obisnuit dar asa cum el e obisnuit sa mănânce intr-un fel, la fel sunt si eu obisnuita sa gatesc intr-un fel.

 5. Nu-i neaparat o problema de inaltimea asteptarilor, e o treaba de preferinte.
  Daca iti place sos mananci cu sos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.