Cum ajungi o legumă

Nu știu alții, dar eu, făcând prea multe chestii cu degetele și mintea și neglijând corpul.

M-a invitat un coleg care îmi este și șef să alergăm puțin înainte de masă. Jumătate de oră așa. Eu știu că nu prea mă mai țin curelele și i-am.spus că nu sunt pregătit să alerg cu el 5km, dar încep.

Obișnuiam să alerg câte 7-8 dar pe vremea când nu alerga toată lumea semimaratoane și 10k , că nu era la modă.

Am plecat totuși să alergăm convins că eu după 30 de minute de antrenament , mă bat și cu Chuck Norris. Ei bine, splina și organele interne prin care trece sânge suferă primele atrofierea , mai tare decât picioarele. Nu zic că am alergat 10 minute că poate mint.

Dar a fost umilitor să îmi dea nenea asta ( are vreo 10 ani in plus ) ture la modul ” hai, ți-ai revenit? Mai bagă un sprint . Hai că poți! ”

Damn. In seara asta alerg din nou, că singurul organ pe care il tin in forma e ficatul.

Nu, nu vreau să alerg maratoane, nu îmi place sportul cu titlu de sport, dar urăsc să trăiesc ca morcovu’ și că ridichea. Adică ori în cur , ori în pământ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
4 years ago

Toți suntem la fel.
Nu te îngrijora.
După o săptămână de antrenamente îți revii.

E. Ceva normal sa nu ai condiție fizica când ai copii mici și ești împărțit peste tot.

George
George
4 years ago

Salut te știu de la Manowar imi poti spune te rog ce sa intamplat cu el? Sunt tare dezamăgit ca nu mai scrie
Ms mult o zi frumoasă

Stropic
Stropic
4 years ago

Pe principiul cum slabesti cu legume, le fierbi sau le coci? Le sapi!!!

Sa ne zici cat ai alergat in seara asta dupa o zi de antrenament. :))

Alex
Alex
4 years ago

Eu cred ca manowar s-a cam plictisit si saturat sa tot modereze comentariile de pe blog.
A observat ca e cam pierdere de timp. (desi eu il consideram unul din cele mai bune metode de informare)
Timp care e tot mai pretios pe masura ce inaintezi in varsta. Cresc copiii mari si ai cam vrea sa petreci mai mult timp cu ei si cu familia, decat citind si stergand ce scrie unul-altul cu diferite frustrari.

In plus, lucreaza intr-un mediu mai ‘special’ si trebuie sa fie atent la ce scoate pe gura (sau prin tastatura)

Parerea mea.

Cosmin
Cosmin
4 years ago

Mie efectiv imi este rusine cand ma intreaba sefu, tot suedez, cat am alergat azi. Alerg undeva la 3km de 3 ori pe saptamana. Mult prea putin comparat cu el, tot suedez. La 55 ani alearga cam 10km in fiecare dimineata inainte sa vina la lucru. Si apropo…are 3 copii.

Mad
Mad
4 years ago

Nu am nimic (dimpotriva, mi-a lamurit niste chestii) cu opencube dar… ce faceti voi daca nu-l mai deschide niciodata( nu mai cititi nimic?) hai ca sunt o multime pe net(si stiri si bloguri) ca sa nu mai vb ca exista si irl Omule insurat 🙂 am citit un articol care spune ca din cauza vietii contemporane suntem mai uzati cu vreo 10-15 ani. Deci bolile si starea generala pe care parintii nostri au avut- o la varsta x, noi o avem la x-15. Incercau cercetatorii sa-si explice/afle de ce tot mai multi tineri fac boli ale maturitatii/batranetii. Adica e normal… Read more »

Buruc
Buruc
4 years ago

Resimt perioada de uk astia cativa ani pe aici ca o tampeala maxima … alergam eu o tura de herastrau cam 6km in bucuresti dar mai mult ma mentineam in forma prin ture la munte … baiului, bucegi, piatra craiului chestii la o zi din bucuresti … sport si relaxare/resetare. Am mai fost pe aici inot, alergare dar nu e acelasi efort si nici incarcarea bateriilor Apropos de uzura, am citit undeva ca stramosul nostru omul primitiv mergea cam 20-25km zilnic dupa hrana si ca sedentarismul modern ne distruge nu doar articulatii, muschi, oase ci si psihic. Sau invers? teoria… Read more »

Stropic
Stropic
4 years ago

Aaa, felicitari, ai inceput bine.

Eu am complexe de inferioritate, nu-s mandra cu metrul meu. Ies saptamana viitoare cu niste colegi si planifica deja sa mergem la catarat. Ar fi inca cum ar fi sa raman la urma, dar toti au 50-60 de ani. 🙁 As vrea sa zic ca e de la generatii, dar nu prea e, ca stiu destui de varsta mea care fac sport. O fosta colega facea sport cu bebelusul de cateva luni legat de ea, il folosea ca greutate, deci chiar sunt scuze.

ala
ala
4 years ago

Daca ai unde sa te dai, ia-ti bicicleta.
Eu merg cam 13-14 km/zi in timpul saptamanii (la munca si inapoi)+ceva mai mult prin w/e. Ajuta si la slanina si la pisic.

Buruc
Buruc
4 years ago

@Strotopic
Unde mergi la catarat ? Fac si de asta dar doar sala de escalada in uk … stanca n am incercat pe aici ca sa nu ma deprim iremediabil prin comparatie cu alte zone prin care am fost ‘outdoor’

Stropic
Stropic
4 years ago

@buruc:

nu in romania, nu.

ma rog, nu merg la catarat de obicei, asta era si ideea ca ma tarasc unii cu dublul varstei mele si conditie fizica mult mai buna. :))

nu vad de ce ar fi deprimant in uk, dimpotriva mi s-ar parea chiar spectaculos pe peretii aia drepti de langa apa, si cu valurile dedesubt.

Buruc
Buruc
4 years ago

@strotopic
Cand compari cu costila sau perete vaii albe mi se pare cam trista … in fine, chestie subiectiva