Înainte era mai bine

-Mami, daca seara e frig inghesuie-te și tu în tati, că eu așa fac cu [soră-sa].

Un pic invers, dar corect, știe copilul.

Altfel, azi veni inginerul și repară aia. Era de la termostatul de cameră, chestie pe care o puteam schimba și singur. Dacă era casa mea, dar nu e. Nu știu cât costă probabil prea mult.

Dar știu că o să mă coste pe mine tot prea mult încălzirea, că acum soția a transformat casa în iad, iar eu mă uit pe geamul deschis, un pic depărtat de calorifer. Că arde, uite cum arde! De abia mă învățasem cu frigul.

14 Replies to “Înainte era mai bine”

 1. Dacă îți pare rău că nu vă mai înghesuiți în mod constant înțeleg, altfel sub aspectul banilor poți să te plângi precum lupul la lună că nu impresionezi. In plus cu oameni ca alde tine fac și muncitorii cinstiți un ban grămadă, doar ce am primit confirmarea că vom avea 4 voiaje Roterdam – Imingham.

 2. *oameni ca tine adica bogatas care sta cu bratele incrucisate si leneveste la laptop, nu face nimic si castiga bani printr-un noroc chior nu ca oamenii muncii care repara termostate cu sudoarea fruntii

  am zis bine?

 3. Am observat ca astia de mici sunt educati sa stea in frig. Zic ei ca e mai sanatos. Poate de aia nici nu se obosesc sa izoleze casele, ca nu ii deranjeaza.
  E drept ca par mai rezistenti … ii vezi pe strada in tricou cand noi romanii ne punem caciula. (Apropos de asta un coleg zicea ca il ia pe fiisu de 7-8 ani sa inoate intr un lac, in octombrie. Zic, cu costum de neopren, nu? Cica nu, fara, inotam impreuna ca sa l obisnuiesc :))) … multumesc cerului ca m am nascut in romania si ai mei n au avut asemenea idei nastrusnice)

  Dar off topic a vazut cineva pe aici cuptor pe gaz, cu flacara ca eu pe unde m am plimbat n am dat decat de electric

 4. Si eu inotam in octombrie si-n mai in olt. Dar, hehe, asta era o data :).
  Eu am locuit doar intr-o casa unde sa ma intereseze cuptorul si e tot electric.
  Nici nu cred ca ar avea motive sa fie pe gaz. Ala pe gaz coace mai prost, consuma mai mult, n-ai niciun motiv sa folosesti asa ceva, daca nu esti romulan invatat pe butelie.

 5. Habar n am, a fost o singura tentativa sa folosesc cuptoru electric din dotare … dupa 15 min era tot rece, cam 45 mi s a spus ca tb sa astept pana devine optim ‘cuptor’… wtf mi-am pierdut rabdarea, prefer sa folosesc plita in mizeriile uzuale, pt chestii elaborate ma duc la restaurant, macar stiu ca aia se pricep.
  Despre butelie ce sa zic … mananca tu pizza facuta la cuptor electric

 6. Asta de unde locuiesc eu merge. . In 10 minute se incalzeste. Nu sunt fan pizza, dar am mancat facuta la cuptor electric. Nu prea facem din astea, adica aici mai cumparam din aia inghetata si o perpeleste 10 minute la ala de care zic, pentru copii, dar nu e fantastica. La Bucuresti nu merita sa faci pizza, ca costa 6 EUR una mai buna, comandata si vine relativ repede.
  Dar a facut sotia la tara la cuptor electric de cateva ori. A iesit OK. Si cuptorul cred ca e bunicel.
  La Bucuresti nu prea gateam chestii la cuptor ca face caldura rau, si miros, ca trebuie sa evacueze gazele si nici nu se coc cel mai misto. Adica, un pui, o tocana -> astea merg, dar chestii mai pretentioase cam nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.