Ați prins vreun zbor neîntârziat anul ăsta?

Scriu și postez asta din avion, ceea ce , să recunoaștem e un progress răsunător.

In 2019 am internet in avion . Gratis. Pe o linie low cost. Norwegian . Cumpărat cola și plătit cu cardul Revolut, ăla care nu merge la alții cu POS offline, adică low-coști pe bune.

Vecinii mei de scaun, suedezi, se plâng că dom’ne internetul ăsta merge prea prost in avion . Ăsta gratis, adică. Parcă trăim în lumi paralele.

Dar. Anul ăsta nu am prins nici măcar un zbor care să nu fie întârziat. Că 15 minute sau 4 ore, nu contează . Ce contează e că nu îmi aduc aminte când am decolat și am aterizat la timp anul ăsta.

Și am zburat cu mai multe companii aeriene : Wizz, SAS , Air Serbia, Tarom, iar acum cu ăștia.

19 Replies to “Ați prins vreun zbor neîntârziat anul ăsta?”

 1. Mai făcut curios sa verific. Am zburat de 25 de ori anul asta, majoritatea întârziate in afara de ultimul Londra București care a mers ganță. Motivul? Am luat asigurare de întârziere că prea întârziau. Și futut și cu banii luați.

 2. N-am avut probleme cu zborurile dar cei drept nici nu merg ci avionul in ritmul tău.
  4 călătorii, 8 zbooruri, o aterizare pe Otopeni ca 40 minute diferență, iar la o plecare cu legătură prin Germania mi-au schimbat biletul prin Viena. Avionul care trebuia sa plece de pe Otopeni nici măcar nu aterizase la ora programată pentru decolare. În câteva zile ma reîntorc acasă, cursă de seară cel mai probabil Paris CDG. Mi-e scârbă de aeroportul ăsta!

  PS Wow se pot trimite articolele pe Kindle! E ceva nou sau doar ce am descoperit eu apa caldă?

 3. Xxxx: Lol, da. Bănuiesc că zbori cu Wizz la Londra ?
  @Doru Vlad:
  Mie mi-a plăcut CDG , cam mare, cam căcăcios de ajuns cu mașina, cu ROR e ok, dar mișto așa.

  E mai demult, pluginul, l-am scos că nu mergea. Îl făcusem , acum s-a futut iarăși după ce am mutat datele pe alt server și nici nu mai îmi aduc aminte nici nu mai am timp să stau de el.

 4. La mai mult de 3 ore poti sa ceri compensatie – 250 de euro de persoana pentru zboruri pana in 1500km. Nu e mult, dar se aduna. Unele companii platesc fara sa comenteze, altele se codesc. Pana acum am reusita de 100%.

 5. Unul singur intarziat am prins la plecare, din cauza vantului. Marseille – Bucuresti.
  Si am avut un Munchen – Bucuresti unde am aterizat la Varna din cauza furtunii din Bucuresti. In rest a fost OK, si in Orlando, si in Frankfurt. Ramane de vazut cu restul zborurilor pana la finalul anului.

 6. De cate ori zbor cu Wizz tot citesc in revista aia de bord cum au mai adaugat avioane si curse noi. Daca toti fac asta e clar ca la un moment dat aeroporturile si culoarele de zbor devin supraaglomerate. In iulie am zburat Viena-Cluj si am pornit cu o ora intarziere din cauza de “congestie a spatiului aerian”.

 7. La mine a fost o oră. Funny tanti însoțitoarele de la Tarom vroia sa ne grăbim cu ambarcarea ca sa putem decola mai repede. Plm poate ar fi trebuit să nu aterizeze avionul cu 10 minute după ora când avea următoarea decolare. S-a potolit una din ele când mi-a citit in priviri toate pulile din lume care le îndesam in sistemul aviatic în momentul acela.

 8. Da. Am o problemă de caching care creează probleme legate de GDPR.
  Le-am dat drumul acum, sper să fie ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.