Microbuze de Suedia

Știu că e poza cu altă mașină, rabla aia m-a luat de acasă că bulangiii aia de la firma de taxi doar m-au mințit că dacă plătesc “executive” ( decontează firma, na 🙂 ) îmi trimit S Klasse sau Tesla S. Mi-au trimis o muie .

Asta e , era noapte când am ajuns aici și nu ieși bus-ul în poză. Ăla care ne duce de la aeroport la hotelul din Gävle.

E un Transporter de 9 locuri.

Suntem 5 coechipieri și șoferul. Eu am ajuns primul și am stat puțin de vorbă cu el , apoi am plecat sa îi luăm pe cealalti de la alt terminal.

La urcare șoferul bagă cheia și se aude un ding. Zice:

-Ah , nu pornește că a trecut o jumătate de oră de când m-am dat jos. Tre’ să suflu in alcooltest să dovedesc că sunt treaz.

Gen, wow. Treaba asta ar rezolva jumătate din accidentele in care sunt implicate microbuze și autobuze in România.

Că cealaltă jumătate e cauzată de live-uri de Facebook pe contrasens.

Send to Kindle

9 Replies to “Microbuze de Suedia”

 1. Nu.
  1. Nu există prima . Dacă vreau un Mercedes mă duc și îmi cumpăr. Just like that “de la magazin”. Oricând vreau. Dacă e cazul vând rabla asta.
  2. Nu am Mercedes că nu vreau să plătesc suma pentru un Merc. In schimb nu mă deranjează să plătesc 77 de lire pe taxi pe care ii rambursează clientul, sau să închiriez una.
  3. Pentru mine e o diferență clară între lucurile mișto, care îmi plac și lucrurile pentru care vreau să plătesc ca să le dețin.
  4. In cazul ăsta putea să fie foarte bine BMW , Tesla. Eu sunt supărat că nu mi-au trimis S-Klasse, sau Seria 7 , în rest mi-e tot una.

 2. In perioada asta, la mine la tara, ar trebui setat sa faca ding cam la maxim 10 minute…
  Ai tot laudat Suedia ca mai ca-mi vine sa planific un road tripp până la capul nord…nu ca nu l-as avea in minte, da parcă l-as grabi un pic.

 3. Acum bag un Flixbus spre Paris CDG. Curățel, wc, priză ptr tensiune, ieftin, până in 15E cu rezervare loc. Autobuzul full. Nu i-a pus nimeni fiola arabetului, pardon șoferului, dar pare destul de sobru.

 4. Ag am uitat. Apropo de centură si purtatul ei. Anunț in PA in franceză si engleză ca e obligatorie pe toată durata călătoriei. Trei oameni o poartă, dintre care unul e șoferul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.