Pitch Black Friday. Cel mai last minute

Cătam ca disperatul să-mi iau vacanță în Maldive pe sfârșit de an.

Și îmi dau toți prețuri care mai departe de să mă fută în piața publică cu public și alta nu.

Hotelul ca hotelul, ca-mi cer aștia 4-5000 de euro pe 6 nopți în funcție de dacă vreau să mănânc și seara la ei.

Dar și ăia cu zborul tot pe futai sunt propuși, n-ai grijă. Toți cu pulile sculate, gata să-mi penetreze mie portofelul de pâna la 10, 000 de euro pe o săptămână de vacanță -hai, dă-o în pula mea, s-a întâlnit hoțul cu prostul?

Normal că am găsit pe alții mai ieftini, că nici booking.com nu mai e ce era, dar nici ăia nu-s departe, că vorba aia o dată e revelionul, pe fiecare an.

Britanicii de la lastminute.com imi dau ei preț de preț, numai 6598 de euro, dacă imi convine un zbor până acolo cu două escale și să pierd toată ziua de 27, că ce pula mea de ce nu, ăia de la hotel își iau banii pe cazare, dimineața pe 2 plecăm de vreme . Toată vina mulțumită, mai puțin eu, că eu trebuie să fiu penetrat anal și să numesc asta vacanță, desigur.

Ah, vreau zbor mai bun? 7500 de euro. Tot e mai bine decât ce-mi dau ăia de la booking și skyscannerul pulii mele nespălate, dar tot la mișto e.

Și nu e neapărat o problemă de bani. Am 10k de euro de spart pe o vacanță – chiar am, că mașină scumpă nu conduc , să am rate la ea, haine scumpe nu-mi cumpăr, n-am fițe și alte figuri, de muncit muncesc mult , iar de băut beau moderat. Dar nu prea merită banii.

Nu e că nu aș înțelege eu pe aia cu cererea și oferta că o înțeleg de prea, pula mea, și la Brașov e scump să îți faci revelionul, da-n Maldive. Băi dar știi ceva? Eu cred că la Brașov e pe bune. Nu calitatea, nu. Cererea.

Că la Brașov , încearcă tu să rezervi ceva de revelion și spune-mi și mie când găsești liber și mai exact ce, prin noiembrie asa, cabd scriam eu textul asta. 90% deja ocupat, un singur hotel de 5* mai are o cameră liberă. Cam ca-n Zanzibar. Aaa, în Maldive? Sub 60%. Opțiuni de zboruri din România ( cu escala, desigur)? Căcălău. 4-5 zboruri pe zi la Dubai, 3-4 zboruri pe zi de-acolo. Cam la fel și pe Qatar. Conexiune prin Istanbul, prin Viena, prin Paris, Prin Roma, prin pula mea, peste tot.

Hai, să mori tu că se umplu toate zborurile alea? E un pariu pe care vreau să-l fac, că nu am ce pierde, că banii sunt la mine. Chiar și DACĂ se umple tot, sunt eu sigur ca mai rămân niște zboruri destul de ieftine – adică măcar rezonabile, în pula mea – către ceva destinație mișto – c-o fi Maldive, c-o fi Sri Lanka, c-o fi Mauritius și mă duc în pula mea acolo. Și daca nu, Dubai, Eilat, ăstea de săraci.

Habar nu am cum o să fie, completez când iau vacanța, dar ce știu e că din același motiv mi-am luat zbor de dus în România prin Malta, că zborul direct era de la 250 de lire în sus, de persoană, cu 1.5-2 luni în avans. Acum s-a ieftinit, normal, un pic. Dar pariul ăsta nu-l puteam face că voiam să ajung acasă, așa că am ales să le dau să sugă pula, am luat două zboruri ieftine, până și din Malta și hotel acolo de-un weekend – în aceiași bani. Că timp am .

Păi, ce bă, io sunt prostul lor?

Continuare. Da, cam sunt :/.

Adică s-au ieftinit, dar nu cât visam eu. Zbor beton( scurt și cu oră bună de sosire) și cameră King , la hotelul ăla, un pic sub 6k Eur. Dar cu o zi mai scurt. Deci o reducere nu substantiala.

Voiam sa iau la Dubai, dar pe 24 dimineata, da, decembrie ,lol – wizz vandusera toate locurile iar restul se dublasera la pret. Si daca tot plateam 70-75% pe ceva #calumea acolo, macar merg unde aveam in cap.

Iar in Eilat nu mai erau zboruri utile, cautam ceva cu plecare pe 26, 27.

Așa că pe 24 decembrie, la ora 23:00, am făcut booking pentru zbor pe 26 și cazare pe 27. Păi ce, ne jucăm? Dacă nu pot să planific ca restul lumii vacanța cu 6 luni in avans, trebuie sa fac invers sa mai “salvez” niste bani. #veatadeconsultant

Ciudat, nu simt nevoia de vacanta, dar simt nevoia sa plec si eu undeva fara copii anul asta. Daca tot am luat concediu. Neplatit si cam fortat.

Macar sa cheltuiesc, daca nu primesc nimic, cplm.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
4 years ago

de curiozitate, cat te-a costat avionul de persoana si cat te-a costat cazarea la hotel in perioada asta?
ma gandeam sa ma duc si eu pe undeva pe unde e mai cald, dar in februarie cand suntem deja satuli de iarna si de frig.
ma gandeam sa ma duc undeva mai aproape (prin tenerife), mai ales ca fiind in UE beneficiez si de tarife bune la roaming.