Bye Moto: 2 ani și gata

Cum intram eu înapoi în casă, să iau copiii și să-i alung la școală mă gândeam ce zi rece și nașpa, mai ales când trebuie să dezgheț eu rabla.

Cum mă căutam prin buzunare după cheile de la ușă și, scoțând mâna cu telefonul pe lângă ea, mă lovește un deja vu pe măsură ce văd cum, ca-n legile lu’ Murphy, coperta se agață de cardigan se deschide iar distribuția forțelor și maselor dictează că o să cadă și de data asta cu ecranul în jos. Pe ciment, evident.

Din fericire, coperta asta are o margine de cauciuc care nu îl lasă să atingă cimentul cu sticla. În teorie, în practică pe cimentul ăla era o pietricică mai ridicată, care pietricioaică s-a nimerit să fie nu fix în același loc în care data trecută a crăpat geamul de deasupra, gorilla stuff, dar tot în zona aia , doar ca fix unde drebuie ca să fută nu doar ecranul așa cum se vede mai jos, dar linia cu butoane ( triunghi, cerc, patrat) – adica touch-ul pentru ălea.

Na, acuma intră la cheltuieli de sărbători!

Mă doare în pula de telefonul ăsta, în general. Oricum funcționa pe timp împrumutat, mă așteptam că s-a futut demult, tot ce-am tras pe el, a fost bonus. În afară de androidul curat care mi-a cam surâs pe de-o parte, poze face așa și așa, de văzut se vede ok , dar nimic special, bateria a ținut slab până la moderat, cum ar zice Romica Jurcă, doar că invers, procesorul e un absolut ABSOLUT JEG, foarte bun pentru vorbit la telefon și activități light, gen dacă i l-aș face cadou lui tata sau ceva. Deci, în teorie nu-i nimic de deplâns, am testat o chestie pe banii mei, ca să pot să nu o recomand mai departe.

În particular, mâine plec din UK și nu am timp să-mi iau alt telefon. Nu-i că n-am cu ce vorbi sau naviga pe un google maps la o adică, e că mă pregătesc că poate plec și eu într-o vacanță, poate fac și eu o poză . Poate nu.

E ok, ăsta e prohodul , dar o să-l prindă și pe ăsta noaptea învierii, nu chiar în 3 zile, dar în vreo 3 luni. N-am un motiv special să dau vreo 35 de dolari pe un display din china și să pierd timpul încercând să-l montez, dar e un exercițiu bun și pot să spun că mi-a plăcut cum se aude atât în căști cât și pe speaker și că o să fie la colecția de telefoane trezite din morți, dar momentan am să cumpăr altul. That’s all folks! Bye Moto!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
4 years ago

RomiCa* Nu ai avut folie de sticla pe ecran? Pe mine m-a salvat de 2 ori, prima data fix cum ai patit si tu cu pietricica pe ciment, a doua oara l-am scapat din mana dar l-am prins pe picior. Din pacate din bocanc a ricosat intr-o chestie de beton. Desi e lovit in doua puncte si folia de sticla crapata, merge ok si pare ca ecranul de sub folie nu are nimic. Face 6-7 ani, i-am schimbat bateria originala totusi. Ar trebui sa-i schimb folia ca a inceput sa se faca si o bula de aer intr-un colt, cred… Read more »

Stropic
Stropic
4 years ago

Ia-ti Iphone! 🙂 si faci o serie de review-uri aici, poate te si platesc ca influencer, e practic o investitie. dupa il dai ca giveaway, si cu followerii obtinuti faci alte paid posts la alte branduri. 🙂

kd-
kd-
4 years ago

Note 9? S-a mai ieftinit.
E misto rau de tot. Ecran cat o zi de post, procesor si poze misto si bateria e ok. Singurul mod in care am reusit s-o termin a fost cu jocuri sau waze, in rest tine zi lumina.

Catalinx
Catalinx
4 years ago

@Stropic: Pe scurt, e mult, mult prea scump. Sunt prea sarac pentru iphone. Pe lung, nu are suport de card de memorie, ceea ce inseamna ca nu imi va ajunge unul de 64 de GB care poate avea preturi acceptabile pentru mine – dar nu generatia asta, asa doua generatii in urma ( asta nu ar fi o problema, probabil m-as descurca cu iphone x). Dar nu cu 64 GB. Si nu fara dual SIM . Moto are 64GB si am pus un card de 128 ca extensie si mai aveam 56 GB liberi ieri. Uite cat costa unele cu… Read more »

Marius
Marius
4 years ago

Doar ce am luat un Samsung A90 5g ieri…sa vedem cat tine:)
Huawei Y7 2018 a cazut pe scari (vreo 12) si . Aveam husa e silicon si protectie pe ecran.

Stropic
Stropic
4 years ago

Da’ ce tii atat pe telefonul ala? Eu am un telefon amarat cu 32 gb si imi arhi ajung, pentru ca ce nu folosesc dezinstalez, si pozele le mut frumos si ordonat. O data la cateva luni e suficient.

Cu 128 e vreo 3500 lei asa.

https://www.apple.com/uk/shop/buy-iphone/iphone-xr/6.1-inch-display-128gb-black

Bine, eu semi-glumeam cu apple, dar chiar ma gandeam ca tinand cont ca mereu spui ca nu intelegi cum toti au apple, sa vezi la ce se agita toata lumea. :))

Pentru ecran pui folie si husa. Nu, nu primesc comision de la apple si nici nu am apple. :))

kd-
kd-
4 years ago

Daca il vrei cu ecranul gata spart, da :))
Inca nu i-a venit timpul, mai are are vlaga in el.

L
L
4 years ago

OnePlus 5T e pe la 400 euroi cu transport cu tot. E model de acum 2 ani, dar OLED superb, subțire, dual SIM, fără notch, Android 9 curat. La minusuri e că n-are SD card. Dar vine cu 128GB de storage. Aaaaa, și e printre ultimele care mai au mufă de căști. L-am luat de pe Amazon prin toamnă, super încîntat de el. Iar Hardgraft face niște huse de piele (superbe, dar scumpe) de iPhone (sic), în care se potrivește perfect, a căzut pe ciment de două ori și n-are nici pe dracu.

L
L
4 years ago

Iar de vrei dublu RAM, step up la 6T (+50 euro). Dar pierzi mufa de căști. De la 7 încolo, mie îmi par hidoase pe spate cu camerele în cercul ăla.

X
X
4 years ago

Sau te opresti la Oneplus 6 ca inca are mufa de casti. De un an jumatate sunt multumit de el.

L
L
4 years ago

Sînt curios ce nu-ți place. Mai sus am vrut sa scriu dublu storage, aka 256 GB.

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Nu imi displance nimic special. Dar nici nu imi place ceva la el in mod special . Gen ceva , orice, sa zic si eu ca “imi place chestia asta”, oricare ar fi ea. De exemplu: La LG imi place ecranul ( calitatea), procesorul de sunet si camerele foto. La Sony imi place ecranul, formatul telefonului si modul in care e finisat – peste iphone – si speakerul audio. La Samsung imi place forma, faptul ca are niste senzori speciali / functionalitati speciale , camera e interesanta / diferita fata de restul. La iphone imi place ecranul lor sunetul si… Read more »

L
L
4 years ago

Eu am fost cu Sony în ultimii 10 ani or so. OnePlus 5T e finisat peste. Ecranul e senzație, flagship level (de acum 2 ani). Se mișcă mult mai bine ca ce am avut de la Sony înainte (Xperia Z3, Z5, XZ3). Am cochetat și eu cu Sonyurile alea (prea) lungi și înguste. Citit niște reviews. Pas. Cu Samsung nu mă împac deloc, de ecosistemul Apple mi-e scîrbă. Asta a rămas de ales (cu dual sim), și a fost o surpriză plăcută (că e peste ce mă așteptam).