Malta. Buggiba

Fiind cumva intrigat de cat de mult se construieste in Sliema-Valletta, zic să dăm un ochi si in alte parti ca poate, poate e (mult) mai misto. Si cum astia au ceva acvariu am fost acolo .

Cu autobuzul, 1.5 Euro de persoana. Nu de asta, cât ca nu incapeam intr-un taxi iar la minibus-uri e cu rezervare si planificare in avans, plm, nu sunt eu din ăștia, eu mă gandesc azi unde voiam să merg ieri.

Autobuzul, acum in contrasezon, e civilizat si nu foarte plin, nici foarte gol. Estimez ca vara ar putea fi altfel.

Nu aș merge cu mașină închiriată pe acolo, nici să mă plătești.

Din păcate mi-am cam luat țeapă, iar eu unul nu cred că mă mai intorc în Malta, că nu îmi prea place, nu-i de mine. Și orașul ăla e în construcție.

Nu stiu ce sa zic, cladirile par moderne, dar au un stil urbanistic de speriar, dupa ochiul meu, ceva intre Mamaia Nord, Costinești și București, serios, nu-i de mine pe aici. Nu m-aș simți în vacanță, ci în city break.

Cum am și fost.

Acvariul e ok, merge pentru copii, altfel, eu nu mai sunt impresionat demult de “doar atât”, dar de plăcut îmi place. Aveau ceva petrecere cu vin fiert, pentru adulți, care era cam prea dulce, dar, conaiderând sezonul, nu a fost chiar rău. Deloc.

Pe drumul de întoarcere am văzut și un cartier care pare mai spălat și unde cred că e mai acceptabil să îți faci vacanța. Cred, că nu am călcat cu picioarele pe acolo, dar parcă e altceva : St Julian’s . Nu am poze, va trebui să mă credeți pe cuvânt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments