Mandru că sunt român

Stateam eu la masa unui Hard Rock Cafe, aici pe insulița asta unde nu am vazut picior de român. Vorbea doar una din servitoarele de la hotel ca ar cunoaște un român și are idee unde e pe harta, când am venit.

În rest, pauză eram exotic pe o insulă exotică, imi comandasem masa tradițională de revelion, un burger de aur, să sărbatoresc cum se cuvine…

Burgăr de aur

…glumesc, mi-am luat un cheesburger normal ( da, știu, țăranii și revelionul,chestiile de fițe le-am mâncat ieri, mă doare în pulă de noaptea dintre ani, să zic așa) , dar ăștia aveau în meniu, în caz că îmi era poftă și-mi cerea ficatul o foiță de aur.

Apropo de care, băi, eu nu sunt fan cheesburgeri și hamburgeri, doar am avut acum poftă de unul, așa din senin, dar jegurile ălea de le servește restaurantul omonim din Herăstrau nu sunt de pe aceeași planetă cu mâncarea de calitate. Nu-s bune nici să hranești homelessii cu ele, decât dacă nu ai pic de respect pentru ființele umane.

Și cum stăteam eu și scriam altceva, îmi atrage atenția soția că am dat de români și aici. Formația asiatică ce presta aici începuse într-un suflet să cânte “Dragostea din tei” și organizaseră un dansul pinguinului adhoc.

România și alta nu. Am filmat un pic, ca dovadă și m-am.băgat la joc și la cântat, normal. Măcar eu chiar știam versurile.

Peste tot suntem acasa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ronnie
Ronnie
4 years ago

tare; noroc cu moldovenii ca ne fac cunoscuta limba 🙂

speedy.gonzales
speedy.gonzales
4 years ago

sa vezi ce dansam prin 2004 pe melodia celor de la O-zone prin Franta, ca atunci melodia aia a avut foarte mare succes prin afara si toti francezii cantau “numa-numa-eee”