Pauză de la salahoreală

Am muncit ca un salahor ultimele zile ( ultimele două, dar sună bine când mă vait). Dar asta că mai înainte mi-a fost o lene soră cu paralizia și am lăsat taskurile de pe o zi pe alta, că așa sunt eu , mă concentrez mai bine să muncesc 16 ore legate și încă 8 cu pauza de somn vreo 4 in care am scris, am șters și am testat cam cât în ultimele două săptămâni , plm.

Am făcut cumpărăturile de coronavirus la copii, pe care i-am lăsat în plasament cu bunica lor și gata, plecăm mai pe relaxare, mai pe căldură, mai pe #sarakie – Egipt na, nu-i chiar că Maldive.

Sper să mai fie cineva viu acasă când ne întoarcem .

Aveam 2 articole în lucru, dar pula timp de ele și nici nu știu ce și când apare pe aici în perioada următoare.

Ca un făcut, nici aici nu pot merge cu drona [*dă cu șapca de pământ*] .

Nu am luat nici DSLR-ul iar suntem pe bagaje ușoare. Nu știu dacă mai călătorește cineva din grup ( de data asta suntem organizați, nu așa ) fără bagaj de cală.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
4 years ago

Speriati lumea cu coronavirusul asta… iau din presa detalii despre primul caz din RO: „Schema de tratament este că nu primește nimic, pentru că este sănătos” :))) Pana nu vad groparii in RollsRoyce-uri si scadere drastica la imobiliare (gen sa moara atati de multi incat sa nu mai fie cerere pe piata) coronavirusul pentru mine ramane la stadiul de “made in china”. Din 92000 de imbolnaviti, au dat coltul 3100, 48500 s-au facut bine si din restul infectati doar 17% adica vreo 7000 sunt naspa. Pai pana si Ebola are rata de dat coltul de 50%… Mai umbla careva cu… Read more »

Stropic
Stropic
4 years ago

@040: preventia recomandata e sa te speli des si bine pe maini, indiferent de statistica, nu cred ca e asa mare efortul. :)))

: ai uitat drojdia…chinui oamenii sa faca maia din faina.