În lipsă de timp

Trebuia să public ceva azi dar nu am timp pentru ca, hei, spre deosebire de alții eu încă mai am de muncă și intenționez să rămână așa. Dacă vreți să mai aveți și voi de muncă ar fi util să încercați să și munciți.

Una din problemele lumii noastre civilizate din Vest, includem acum și România aici, comparativ cu restul planetei, e ca nu prea mai muncim, băi. Serios, nu prea ne mai place și nu-i de bine.

Dacă ați terminat de citit toate memele Coronavirus Edition, toate știrile alarmise de toate felurile, ați făcut review la toate rețetele care se folosesc acum în încercarea de a trata virusul și v-ați dat cu părerea despre cât de bune sunt, sau ați sunat deja dealerul vostru de medicamente să vă rezerve un kit de antivirale și cu toate astea realizați că nu prea vă simțiți bine și ciudat, nu aveți poftă de muncă , poate e util să vă petreceți Work From Home-ul sau șomajul tehnic într-o notă la un nivel un pic mai ridicat decât zgomotul cotidian din care încercați să distingeți ce-i informație și ce-i născut din Panică.

Eu m-am întors la profesorul meu preferat și vad niște emisiuni și ascult niște podcasturi cu el.

Nu știu daca vă vine pofta de muncă, posibil să fie prea târziu acum, dar mie sigur mi-a vindecat curiozitatea de informații ne-importante gen ”cât costa o mască chirurgicală zilele ăstea”, ”dacă azi se mai găsește hârtie igienică”, sau de ce pula mea nu am trimis eu factura la timp și acuma aștept dupe bani și coroanele suedeze se tranformă în hârtie igienică, mă rog – la figurat, că asta e valută forte acuma.

10 Replies to “În lipsă de timp”

  1. Hahaha, da . Taci ca am schimbat niste bani in lire in februarie, vreo 15k. Si i-am lasat asa nu am mai avut timp sa ii schimb in Euro. Credeam ca o sa am nevoie de ei , dar nu. Si acum mi-am luat mUE.

  2. Si mie imi pare rau ca n am schimbat mai multe ££ in euro cand era 1.2 (mai ales ca mi facusem si alimentarea revolut din card de credit uk)… 10% pierdere intr o luna e enorm :((
    rishi&boris imi inspira aceeasi incredere ca orban si citu in rezolvarea crizelor ….scapa cine poate

  3. Acum 11-12 ani GBPCHF era cam la 2.3-2.4. Acum e la mai putin de jumatate. Unii coboara, altii se ridica. In curand paritate.

  4. Boss știi că vorbeam de așa ceva mai demult. Acum plâng că nu am schimbat mai mult. Eh sa vedem și dolarul cum o sta!

  5. E cu dus si intors si cu USD-ul. Nu m-as grabi sa ma arunc pe el, ca nu-s sigur ca scapa si ala fara QE. Daca li se prabuseste un pic piata financiara, plm. Momentan m-a prins chestia asta cu cei mai multi bani in EUR, ceva lire si ceva dolari. Am sa ii las asa, momentan.

  6. Teoretic daca se prabuseste totul USD-ul e cum se spune “the last man standing”, daca nu se ajunge la colaps serios atunci raman si altii in picioare. Nu degeaba e moneda de rezerva. EUR e pe planul doi , iar legat de monedele emergente inclusiv lira ( ha,ha ) dumnezeu cu mila daca degenereaza treaba sau se blocheaza economia mondiala cateva luni bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.