Comedie retardată: Miami Bici

Voiam să scriu film, dar plm. Am văzut trailerul si ca a rulat la cinema prin februarie, dar cand plecasem eu in UK si voiam sa il vad la cinema cand ma intorc. Pula cinema.

Dar l-au băgat pe Netflix și l-am rulat acolo.

Mă interesa dintr-un singur motiv, că joacă un tip mai degraba popular pentru alte chestii mondene și nu așa popular pentru altele filantropice de care se ocupă, Codin Maticiuc, dar mie îmi place, e convingător. Și din ce-am înțeles e ideea și parțial scenariul lui. Absolut retardat. În sensul bun, adică filmul nu se ia neapărat în serios, ar fi de căcat să te uiți la comedii care se iau în serios.

Nu-s multe de spus. Aș putea să îmi flexez degetele să scriu că de ce nu e film bun, că la filme proaste mă pricep, numai ăstea îmi plac. Dar am râs de-adevăratelea la glumele ăstora de șantier. Umorul e chiar de cea mai joasă speță, adică Las Fierbinți pare savant pe lângă el, dar și râsul meu a fost pe bune.

Pentru un film Românesc de comedie e ggwp. Bine, eu nu-s omul care să râdă la “Nea Mărin Miliardaru'”,si la “BD”-uri, cică valorile cinematografiei românești de comedie, mi se par mai degrabă slabe, umorul ăla nu prea mă prinde. Păcat că n-am putut să-l văd în sală e genul de film românesc care merită mai mult decât abonamentul la Netflix.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
4 years ago

Mie mi s-a parut de slabutz filmul, maxim 3 momente nu funny dar cat sa zambesti asa:
1. Arhicunoscuta …cate perechi de chiloti, toate 2
2. Liveul pe FB. Datul mare cu ce nu e al tau
3. Sa cheltuiasca inteligent toti banii. Pe o masina, evident.
Nici macar partea cu drogurile nu au jucat-o interesant. Mai bine revedeam Hangover 2 ca are cam aceeasi intriga, doar ca scenariu mai bun. Actorii nu-i pun la socoteala.

Mars
Mars
4 years ago

Filmul merita banii de un bilet la cinema, doar ca ia ghici, cine erau marea majoritatea a celor din sala? Sarac eu, probabil trebuia sa plusez mai mult pentru o sala VIP.