Una scurtă cu SOV

Văd multe share-uri la pastila lu’ Sorin Ovidiu Vântu cu privire la faptul că ne ține statul închiși în casă.

Înțeleg că unii rezonați , ca și mine, cu faptul că e o abordare abuzivă să îi ții pe toți în casă pentru a ne proteja împotriva voinței noastre. Toți pentru unul și pula mea. Ok, dar omul ăsta e un infect, iar discursul lui toxic și manipulativ are mereu un cârlig. In cazul ăsta , cârligul e ăsta, speculează spiritul reacționar la carantina generalizată al unora dintre noi.

Dar ăsta e doar unda purtătoare , ca să folosesc un termen din telecomunicații, pe tema asta el își modulează, de fapt, mesajul anti stat, anti european, anti american , pro chinez ( acum ) . 

Omul e condamnat cu bursă de merit, e un inamic al poporului, la modul ăla la care Dragnea și ăștia pe care îi căinați voi că au furat și tre’ să meargă la brutărie tre’ să ia lecții de la el și cam pentru asta nu merită vreun pic de mediatizare sau atenție. Eu refuz, de aia nu e nici link nici nimic.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lucian
Lucian
4 years ago

Shit! Tocmai m-ai facut sa caut ce a zis… Nu mai bine puneai link si nu se uita nici draqu’? #numazic 🙂

Buruc
Buruc
4 years ago

Ma mir ca n ai zis si de academia de business a lui SOV … a prostit pe multi si nu se opreste aici, stii cum se zice rezervorul de prosti care se cred destepti e inepuizabil :))

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Despre aia nu am văzut share-uri și din proprie inițiativă nu îl urmăresc pe ăla că nu am de ce.

Catalin
Catalin
4 years ago

mersi de link de KINDLE!
Cum il folosesc,este foarte interesant ca nu am mai vazut pana acum!
Felicitari din partea unui alt Catalin