Una scurtă cu SOV

Văd multe share-uri la pastila lu’ Sorin Ovidiu Vântu cu privire la faptul că ne ține statul închiși în casă.

Înțeleg că unii rezonați , ca și mine, cu faptul că e o abordare abuzivă să îi ții pe toți în casă pentru a ne proteja împotriva voinței noastre. Toți pentru unul și pula mea. Ok, dar omul ăsta e un infect, iar discursul lui toxic și manipulativ are mereu un cârlig. In cazul ăsta , cârligul e ăsta, speculează spiritul reacționar la carantina generalizată al unora dintre noi.

Dar ăsta e doar unda purtătoare , ca să folosesc un termen din telecomunicații, pe tema asta el își modulează, de fapt, mesajul anti stat, anti european, anti american , pro chinez ( acum ) . 

Omul e condamnat cu bursă de merit, e un inamic al poporului, la modul ăla la care Dragnea și ăștia pe care îi căinați voi că au furat și tre’ să meargă la brutărie tre’ să ia lecții de la el și cam pentru asta nu merită vreun pic de mediatizare sau atenție. Eu refuz, de aia nu e nici link nici nimic.

6 Replies to “Una scurtă cu SOV”

  1. Shit! Tocmai m-ai facut sa caut ce a zis… Nu mai bine puneai link si nu se uita nici draqu’? #numazic 🙂

  2. Ma mir ca n ai zis si de academia de business a lui SOV … a prostit pe multi si nu se opreste aici, stii cum se zice rezervorul de prosti care se cred destepti e inepuizabil :))

  3. Despre aia nu am văzut share-uri și din proprie inițiativă nu îl urmăresc pe ăla că nu am de ce.

  4. mersi de link de KINDLE!
    Cum il folosesc,este foarte interesant ca nu am mai vazut pana acum!
    Felicitari din partea unui alt Catalin

  5. Mie nu imi mai functioneaza corect de ceva vreme. Teoretic apesi pe buton, te duce pe site-ul amazon, unde te loghezi in contul tau, iti transoforma textul si ti-l trimite pe emailul device-ului. Totusi mie imi sta in timeout. Nu stiu daca ii merge cuiva, insa nu am timp sa vad ce-i cu el. Imi pare rau de inconveniente. Probabil am sa il scot de acolo, ca induce lumea in eroare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.