Prețul corect

In timp ce frate-meu ma intreba dacă nu cumpăr măști ”ieftine” de pe eMag, că le-a scăzut prețul și în timp ce cineva cu nume predestinat explică el savant de ce măștile sunt ieftine la 3 lei pe bucată, că știe el că-s scumpe și-n China, bă a dreacu antreprenoreală cum îi cuprinde ea pe toți rupții în cur, dar mai ales în cap, eu mă uitam la comanda mea de pe amazon UK cum vine lin la 18 lire 50 de bucati. Adică 2 lei.

Între noi fie vorba eu iau în considerare să port ăstea că au dat ăștia lege și că se uită lumea urât la tine dacă nu porți, ca și cum ai fi în maieu, sau la bustul gol pe stradă, nu de altceva.

Caut să-mi iau unele mai pă fashion așa, dar dacă Dana Budeanu n-a scos și ea colecția de covid, ce să faci, pui și cârtii la gură.

Apropo, vedeti in pula mea ca se ieftinesc, trece moda. Gen nu faceti stocuri pe 5 luni, eu am cumparat acum 4 zile la 18 lire, acum sunt 10.

Notă: Nu, n-am nimic cu prețul de la eMAG – sunt chiar ieftine, nu e prost cine cere.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
4 years ago

Nu stiu, nu prea comand prin amazon, pe vremuri te complicau cu livrat prin posta romana, horror. Livreaza acum peste tot in tara prin curier? Nici nu stiu cat dureaza, or avea oamenii nevoie urgent de masti, de platesc atat in plus. Mie mi se pare ca poluam degeaba cu tone de masti din astea, ajungea sa avem fiecare o masca din bumbac care se spala acasa, ca nu lucram printre bolnavi sau ceva. Dar sa stii ca e o idee buna sa poarte toata lumea masca. Adica e logic, ei zic ca masca ajuta doar cand esti tu contagios… Read more »

0040
4 years ago

Eu tot n-am inteles exact ce mare smecherie fac mastile astea. Daca asa cum zic japonezii cand stranuta unul raman in aer microparticule pana la 30 mins, ai putea sa le inhalezi pe alea si pe langa masca.De exemplu prin spatiul ramas liber dintre nas si obraz. Sau… doar te ajuta sa nu te scuipe cu precipitatii aia la sub 2m distanta direct in cavitatile nazale? Aaaa…si cica iti intra si prin ochi coronavirus, ca poate penetra membrana mucoasa and shit. Bine, tu esti orb, ai ochelari, da pt restul… nu e mai safe o d-asta? https://www.ebay.com/itm/Winter-Sport-Modular-Motorcycle-Face-Mask-Shield-Goggles-Eyewear-Ski-Snowboard-/123213085602 …adica, ai 5… Read more »

Stropic
Stropic
4 years ago

Si daca o atingi cu mana ce? Adica chiar nu vad problema, atata timp cat nu o atingi pe interior. Sa zicem ca se ia de pe mana pe masca in exterior. Poti sa aspiri virusul de pe suprafete? Daca respir langa un raft in supermarket il prizez ca pe cocaina? Eu intelesesem ca e nasol doar cand iti lingi mana, nasul, ochii. Si e logic ca sunt cai de intrare in organism. Dar ca sa inhalezi virusul de pe exteriorul mastii prin masca…nu rezulta logic ca degeaba porti masca? Oricum e bine sa ai incredere in autoritati ca OMS,… Read more »

kd-
kd-
4 years ago

Eu am luat direct de la sursa, N95. 92usd setul. Adica daca tot dam bani, sa stim pe ce-i dam. Un colet cu 50 a scapat de vama, celalt cu 100 a ramas in vama. plm, extra 250 lei taxe.
Ah si mersi de pont, comandasem si de la emag 🙂 Am anulat comanda.

kpkono
kpkono
4 years ago

Nope. asta sau macar asta
Cred că toți preferam asta

Mars
Mars
4 years ago

Inainte sa purtati masca, sa va spalati pe dinti:))

kpkono
kpkono
4 years ago

Am uitat sa pun smile and shit la comentul anterior, oricum is beat rangă așa nu-mi pasă

xc47
xc47
4 years ago

Până vine în RO cu poșta Amazon trece Covidu’.
Și apropo, muie amazon. 😉

Lian
4 years ago

După ce am râgâit purtând o mască mi-am dat seama mai bine cine sunt cu adevărat.

Eu zic mai bine să le purtăm, chiar dacă-s inutile sau 50% eficiente. Oricum purtăm cu toții una în viața “normală”.