Sperietori de ciori

Ponta vă ia pensiile și PSD-ul nu votează extinderea stării de urgență; din părți!

E știrea asta pe toate gardurile și aia cu PSD-ul care blocheaza prelungirea stării de urgență. Așa cum le-am spus alaltăieri unor amici, blocară pe pizda mă-sii. Ar trebui să aibă coaie pentru asta. Aici e pe dat la gioale și la pus chestii în cârca celuilalt. O să voteze prelungirea până o să primească ordin de la UE sau o s-o ia populația razna și-o să se simtă amenințați la ștampilă. Aia.

Și-n rest n-o să-și asume nimeni tupeul de-a se face vinovat pentru vreun mort. Cum s-a nimerit să fie ăștia ai lu’ PNL la serviciu pe molima asta, ghinion. N-o să mai vedeți nici moțiuni nici nimic, nici amenințări de alegeri anticipate. Dimpotrivă, vor amâna probabil alegerile, ca să se facă toată erodarea implicită și să se numere toți morții în contul ăstora de la PNL. Cum ar zice Iohannis, ghinion.

Doar o să-i ardă pe la colțuri mai cu o combinație cu Daniel, mai cu alte amenințări legate de economie , ca să le saboteze încrederea și popularitatea, că altceva nu au ce să facă, nu e ca și cum ar vrea cineva să își asume oalele sparte din perioada asta.

Pula mea, ăștia de la PSD sunt niște zei, bă. În 2008 au mers la rupere, pe supralicitare și pe tot ce s-a putut și-apoi s-au dat frumos la fund și joc de glezne până au ingropat puterea de atunci. Au luat-o prin 2011-2012 ușor de coadă și-au ținut-o până anul ăsta, când au căutat moțiunea aia cu lumânarea aprinsă și când s-a dat au votat și ei la ea, că vorba aia, de ce să nu le dai fraierilor șansa să se ardă singuri: zbang. Acuma au pus si-un fel de cenzura pe cheltuieli și pe capacitatea de a impune restricții noi a ăstora ca sa placa la toată lumea așa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments