69.5

Copilul mic studia azi despre greutate, ce înseamnă, ce măsoară, cântărea cu soția pe acolo, se cântăreau pe acolo și presupun că voia să-i dea exemplu ce e aia greutate așa că mă invitară să mă sui pe cântar.

Da’ ce-or avea cu mine, că am declarație, tot!

Paște. Izolare.

Nu prea mai puteam să-mi sug burta de vreo o săptămână.

I-am zis soției să mai gătească ceva și așa a făcut. Acum o să mă gătească și pe mine, așa că până una alta m-am pus la îngrășat să aibă de-o friptură mai calumea.

Maximul meu a fost de 72 de kile îmbrăcat și arătam ca dracu’.

Nu că 69 nu ar fi după colț. Mai am un pic și intru în grupa de risc pentru obezitate.

Deci fără pâine, fără zacăr sau alte dulciuri, cred că fără cafea cu lapte, adică fără cafea, că nu cred că pot să beau zeamă din aia amară și să mă prefac că îmi place. Fără bere. Fără vin -msă vedem, că ăsta e sângele Domnului.

În general fără. Practic, un fel de dietă nemțească de tip Auschwitz. Mi-ar prinde bine un covid, sa dau jos surplusul de greutate mai la viteză așa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 years ago

Da cat vrei sa ai ideal? :))

69.5 (dada, nu 70, noooo) nu pare asa mult.

Fara lapte??? Stiu o gramada de lume care a tinut diete fff stricte, si tot au baut lapte, chiar daca din ala chior de 0.1%.

Redoo
3 years ago

Textul asta suna a opencube.. io ma mentin la 79…n-am ce sa fac la burtă, e genetică, odata pusa n-o mai dai jos. D-aia toti masculii din neam aratam ca niste bete cu burta

Stropic
Stropic
3 years ago

Hai mai, ala 1.4% e asa dramatic? 100ml de 1.5 are 42 de calorii zice google.

Daca tot esti la tara, stii dieta aia cu legume. -Le fierbi sau le coci? -Le sap!!! Foarte eficienta.

Pe principiul ala banuiesc ca ajuta orice la slabit. De exemplu daca nu ai ce face si framanti un cozonac ore in sir si dupa speli mormane de vase siguuur poti manca o felie linistit dupa, ca iti sta oricum in gat :))

Stropic
Stropic
3 years ago

Stai…o cafea are 250 de calorii, iar 100 ml de lapte are 50….inseamna ca tu pui 500 de ml de lapte intr-o cana de cafea???!

E ca in gluma aia:
-beti alcool?
-eh, din cand in cand, un paharel…
-ar fi bine ca dupa fiecare paharel sa mancati un mar.
-dar nu imi fac rau 60 de mere pe zi???

Asa si aici…eu ma gandeam ca pui acolo un deget de lapte de ziceam ca nu conteaza. :))

capsunaru
capsunaru
3 years ago

Trecand pe ardere de lipide, in loc de glucide,burta dispare.Mananci cantitate mica (mai spre foame,asa),excluzi painea (e otrava curata),si tot ce are de-a face cu cerealele.Baga la greu untura,slanina,carne(exclus mezeluri,au mai mult zahar decat carne).Lapte…spre deloc,nu se impaca cu acizii/enzimele stomacale(gaze).Si fara lapte obtinut industrial,sau doar daca va place puroiul de mastita…:)
Regula de bun simt:mentine-ti toata viata greutatea ce-ai avut-o la 18 ani.