6 din 49 cu eMag și Fan Curier

Am comandat niște alea de la eMag, ca tot omul; cafea, țigări, droguri și arme.

Și au zis că le livrează. Cu Fan. Foarte bine.

Aia de la Fan mi-au trimis de dimineață AWB-ul și pinul, că am zis că așa e acum. Mă rog, nu unu’ ci unsprezece, să am mai multe șanse cum ar veni. Nu știu exact care e al meu, dar am să îl întreb pe curier.

L-am întrebat și cică toate. Toate 11, la cumpărături de 200-300 de lei. Și zic, dom’ne și acuma vrei să îți spun 11 pin-uri?

Păi și cine le bagă pe toate? Exact. Mă-ta.

Problema, înțeleg, e că ăia de la eMag au ambalat fiecare cacațiș in plicul ( da, nu cutia ) lui. Serios , mi-au trimis aproape toate produsele, mai puțin ceva balsam de rufe ( că nu au plicuri de 4 litri, presupun) , ambalate individual sau maxim câte două.

De ce? Nu știu. Poate nu mai aveau cutii, poate e ceva proces de ambalare automată, poate e ceva procedură de ambalare pe vremea covidului.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
3 years ago

9 produse = 9 coduri pin, doar ca nu mi le cere curierul niciodata, cica nu-i nevoie plm.

alex
alex
3 years ago

Am comandat in ultima luna diverse chestii care au venit prin Fanc, citind aici am verificat sms, aveam pin in ele, nu mi-au fost cerute deloc a sunat la usa, a intrebat numele ,mi-a aruncat la propriu coletele în brațe si dus a fost.

Dan
Dan
3 years ago

Cred că sunt de la firme diferite de pe platforma emag. Am pățit-o de mai multe ori, inclusiv transportul e separat pentru fiecare produs în parte. Așa era să plătesc transport de 54 de lei pentru produs de 32 de lei.