6 din 49 cu eMag și Fan Curier

Am comandat niște alea de la eMag, ca tot omul; cafea, țigări, droguri și arme.

Și au zis că le livrează. Cu Fan. Foarte bine.

Aia de la Fan mi-au trimis de dimineață AWB-ul și pinul, că am zis că așa e acum. Mă rog, nu unu’ ci unsprezece, să am mai multe șanse cum ar veni. Nu știu exact care e al meu, dar am să îl întreb pe curier.

L-am întrebat și cică toate. Toate 11, la cumpărături de 200-300 de lei. Și zic, dom’ne și acuma vrei să îți spun 11 pin-uri?

Păi și cine le bagă pe toate? Exact. Mă-ta.

Problema, înțeleg, e că ăia de la eMag au ambalat fiecare cacațiș in plicul ( da, nu cutia ) lui. Serios , mi-au trimis aproape toate produsele, mai puțin ceva balsam de rufe ( că nu au plicuri de 4 litri, presupun) , ambalate individual sau maxim câte două.

De ce? Nu știu. Poate nu mai aveau cutii, poate e ceva proces de ambalare automată, poate e ceva procedură de ambalare pe vremea covidului.

5 Replies to “6 din 49 cu eMag și Fan Curier”

  1. 9 produse = 9 coduri pin, doar ca nu mi le cere curierul niciodata, cica nu-i nevoie plm.

  2. Am comandat in ultima luna diverse chestii care au venit prin Fanc, citind aici am verificat sms, aveam pin in ele, nu mi-au fost cerute deloc a sunat la usa, a intrebat numele ,mi-a aruncat la propriu coletele în brațe si dus a fost.

  3. Cred că sunt de la firme diferite de pe platforma emag. Am pățit-o de mai multe ori, inclusiv transportul e separat pentru fiecare produs în parte. Așa era să plătesc transport de 54 de lei pentru produs de 32 de lei.

  4. Nu,nu sunt. Am platit 18 lei transport in total. Mă uit la asta. Dacă am nevoie de un produs de la o firma de pe platforma eMag, caut firma și cumpăr direct de la ei. De obicei e mai ieftin ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.