Amenzile-s pentru fraieri

Așa cum am spus mereu. Bă, orice amendă iei, o contești, n-o plătești. Cumpulamea să o plătești? Și-l dai în judecată și pe agent pentru abuz, ceri cercetarea lui disciplinară, tot ce mai e, că nu ne batem joc de lege.

Ba da, ne batem. Tocmai de aia.

Carantina e pentru fraieri, amenzile sunt pentru fraieri, situația de urgență e pentru fraieri, șmecherii doar profită de liniște și lipsa de supraveghere să dea tunuri. Care ziceai, mă, că în timpul situației de urgența e ca la război? Faci și dregi, pușcarie și execuți? Și eu îți spuneam simplu că poate, dar pe urmă le contești în instanță?

Bă, dacă pot să vă dau un sfat acela e să nu mai fiți creduli. Bine, nu țin neaparat. Și nu, asta nu e tot. Decizia curții constituționale nu anulează amenzile. Bineînțeles că vor fi fraieri care nu le vor contesta, ăștia vor fi făcut donații forțate, cum zice Vela ( că direcționează banii la sănătate) , sărumâna, să fie primit, cum ar veni.

Bineânțeles, că vor fi alții care vor contesta amenzile singuri, fără avocat și fără să aibă expertiză juridică, sau cu avocat fraier, sau jegos, care nu are poftă de ei, iar judecătorii îi vor mirosi și în virtutea șmecheriei și a clasicei apetențe pentru non-conformism românesc lor nu le vor fi anulate amenzile. Vor fi, fără îndoială și din ăștia. Cum spune titlul.

Coaie, ăștia fac experimente pe noi și partea mișto e că le și ies. Șmecherie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments