Călătorului îi șade bine cu drumul ( side B).

Tre’să facem planul de transhumanță înapoi în UK . Văz’ că  Borisache plănuiește să pună două săptămâni cu executare la domiciliu și la întoarcere, plm. Presupun că se oftică că nu au impus măsurile la început și zic și ei să nu rămâie mai prejos. 

Bravo’ lui, să fie el sănătos, cum ar veni, luăm la rând toate pușcăriile și preventivele din lume ca să trăim în legea noastră. Că ce poți să faci?

După mintea mea fraierii sunt ăia care cad în plasa constrângerilor lumii și nu le folosesc pe cât posibil în avantajul lor.

Aș vrea să zic că m-am plictisit acasă dar nu e cazul. De-abia m-am regenerat dupé o băjenie de mai bine de un an cu pauze prea scurte.

Am prins înfloritul pomilor, păpădiile, înverzitul și prind și cireșele. Vișine și coacăze, nu, nu cred. Ne întoarcem în vremea murelor ,probabil.

Presupun că o să mâncăm o vreme pizza și deliveries, că pe partea aia nu mai sunt și mei să ne facă aprovizionarea cât stăm pe celulă. 

Așa e viața la om. Pleci de acasă ca să ai unde să te întorci. 

Până una alta am luat bilete de avion flexibile in două săptămâni una după alta și le rulez . Să păstrez prețu’ mic.

Pe primele, în Gatwick ,mi le-a anulat Wizz și mi-au dat banii înapoi +20%. No problem am rezervat altele în aceeași zi (mai scumpe, că a mai trecut timp) pe Luton. Dacă se anulează și ăstea, rezerv în altă zi, până când se deschid zborurile mă îmbogățesc din 20% , serios.

Per total mă declar aproape mulțumit. Anul trecut mă trola frate-meu cu poze de acasă în timp ce eu o ardeam pe la mări să îmi înec amarul străinătății. Și îmi promiteam mie că nu știu cum o să fac, dar o să fac, fără doar și poate, să mă bucur de primăvara din România – că de alt anotimp nu prea te poți bucura pe aici. Și asta e , nu a fost nevoie să fac nimic special pentru asta, doar să aranjăm niște pași. Bă, ce simplu, lol. Mulțumesc covidului și fanilor lui, pe această cale.

Dacă universul conspiră să distrugă lumea doar ca să îmi iasă mie pasențele, mie îmi convine, n-am depresii pe temă,nici gânduri de sinucidere.

Cum ar veni , sunt cu bateria încărcată ‘90% , to’ma’ cum e mai bine, pregătit de atac.

Bine, nu chiar acuma

Acum ma gandesc că un pariu mai sigur ar fi sa fac invers, să plecăm mai devreme și să petrecem vacanța copiilor în UK, caz în care probabil am evita carantina, că nu cred că scade rata de transmisie a covidului suficient de mult până atunci să arunce Boris carantina. Iar dacă scade, aia e am o săptămână de carantină avans și pe urmă pierdem una de școală, dar pe de altă parte, nu cred că trece în parlamentul familiei așa ceva, să-și petreacă copiii vacanța de sfârșit de mai in UK făcând nimic și uitandu-ne pe cer sau pula mea. Mă rog, votul meu e unul negativ, dar probabil, ca și data trecută o să vreau să mă abțin.

Șansele sunt mai mari ca pe și după 30 mai UK să înregistreze o rată mică de transmisie a boalelor și să ne puie pe carantină. E cam la limită, în mod clar sunt câțiva factori care contează, că una la mână , îmi imaginez că nu suntem noi singura familie cu copii care am recurs la alyiah pe perioada asta, iar acum ne plănuim drumul înapoi. Mizez pe faptul că majoritatea nu-s la fel de flexibili și cu resursele mele, dar e un pariu.

În mod clar, dacă numărul de imigranți către UK va crește și rata transmisiei va fi mică, iar în România va fi pe creștere ( 2 săptămâni după relaxare) există riscul impunerii unor mecanisme de a regla asta.

Viața e dupé cum ți-e scris. Deci să m-apuc de scris , declarații și planuri.