Ecrane și planuri

Aveam eu în plan să nu îmi cumpăr laptop anul ăsta.

Bă, ce plan bun era, serios. Cum ar veni, vrei să economisești acum 100% din 1500 de euro, sau chiar din 2000 de euro? Perfect, am soluția pentru tine! Nu îți cumpăra laptop ACUM! Nici luna viitoare! Amână pentru la anul!

Așa ar trebui să sune toate reclamele din ălea cu reduceri, care te învață să ”economisești”.

Dar socoteala de acasă nu se potrivește cu lăsat laptopul încins și deschis pe prispă peste noapte, peste fulgere și trăznete și-o mamă de ploaie ca-n povești.

Din ălea horror, de la care când te trezești vezi ecranul speriat de moarte, pâlpâind cu ultima scânteiere de pixeli de îți vine să-l iei la ciocan să-l indrepți, dar nu e vina lui, săracul.

Hmm. L-am desfăcut și după ce i-am bibilit un pic contactul pare să meargă, nu știu pentru cât timp.

Am monitor extern, la o adică, să rezolv o repezeală. Dar zic, coaie, eu nu risc. În primul rând îmi cumpăr un display să-l schimb când mă enervează.

Și dau pe net ”display thinkpad 460p preț”. În România pula display de 460p. Nu contează așa mult, cred că-s compatibile și ălea de 460, și de la s-uri, că-s tot pe 30 de pini, asta e șmenozeala la Thinkpad. Posibil să fie mici probleme de calibrare sau cu driverele, dar în principiu merge de rupe și de la alte modele.

ȘI mă duc curajos pe primul link să-mi iau o lopată în muie.

Nicio problema mai cautam la altii . Mai ieftin , iee, pe rezolutie de aragaz 768p. Muie.

Romulanu’ tot din speculă trăiește, mă. Bine, eu nu zic nu, să trăiască ( în pământ ca morcovii, desigur) și să fie sănătoși, dacă așa merge treaba, pot să-i mai dau niște bani lu’ Bezos, c-o fi sărac.

2 Replies to “Ecrane și planuri”

  1. Da, buna gluma, mi s-a mai zis, dar nu cred, asta-i destul de rezistent. Iar componentele sunt relativ ieftine si usor de inlocuit ( desigur, daca nu cauti sa le cumperi din Romania).
    Componentele de touchbook nu sunt asa de ieftine nici usor de gasit.
    Asta conteaza mai mult cand ramai pana si ai nevoie de o solutie acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.