Jocuri de familie – Trine 4

Am terminat Diablo III, chit că nu sunt eu fan, le-a plăcut copiilor și am căsăpit in coop toți monștrii de acolo pe toate nivelele până la hardcore până s-au plictisit și controlerele de ei. Ideea era să facem și un hardcore coop , dar a devenit un fel de zeama , niciun fel de satisfacție. Jet.

Ne-am Overcooked până am ajuns la niste nivele unde ne încurcăm unii pe alții mai mult decât ne ajutăm și ne-am oprit ca să nu ne luăm la omor .

Când văd că e în pericol unitatea familiei caut alt joc . Soția nu se joacă cu noi , zici că nu-s copiii ei, că probabil ne-ar bate pe toți.

Eu sunt neîndemânatic și prost, copilul mic e mic, deci neîndemânatic, copilul mare e repezit , ca mine, și dacă îi intră o idee în cap se calează pe ea și ne face bullying la toți. I-auzi, unde am mai văzut eu asta…

Jocul ăsta e mișto. Se și vede frumos, are și acțiune cât de cât interesantă, permite și mai multe soluții . Este așa un RPG puzzle-ish, cel mai fun să îl joci coop. Se poate și coop online pentru aia care nu au frați, familie la care să urle, dar local e baza, că poți să îi fuți un cot in gură colegului când te enervează.

Ne jucam cam jumătate de oră pe sesiune, după aia punem pauză că începem să ne încurajăm ca la ușa cortului și riscăm să ne luăm la bătaie. Iar când mă uit în ochii copiilor nu mai sunt sigur că pot să îi execut fără discuții. Sau se enervează unul din copii și jucăm mai relaxat in doi. Oricare doi.

Și mă gândesc că probabil de aia au și făcut ăștia jocurile coop , ca să poți să îți abuzezi familia cu sete. Undeva ceva cabluri sunt legate în scurt sau au greșit ăștia jocurile coop.

Send to Kindle

7 Replies to “Jocuri de familie – Trine 4”

  1. Bun asa, daca mai ai si alte recomandari te rog sa mai scrii, in viitorul apropiat o sa trebuiasca sa achizitionez si eu. Diablo 3 am jucat si eu dar pe pc, nici nu stiam ca pe consola are mod coop 🙂

  2. Aparent 3 e cel mai slab. L-au facut si 3D, aparent dupa criticile primite au revenit la 4 in 2D. 1 si 2 au acelasi stil cu 4, merita jucate dupa ce terminati 4 🙂

  3. Merci, dar probabil că nu. Nici nu cred că există în marketul Xbox, dar și dacă ar exista nu cred că are rost par aceleași mecanici și același gen de poveste. Ne e preferabil să o jucam pe asta maxed out ca specificații grafice și mai căutam și alte povești, tipuri de jocuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.