Cola Life

DSC_0184

 

 

 

Am gasit ieri chestia asta la cantina astora. Auzisem despre ea, ba chiar am gasit odata cateva cutii in Auchan.  La pretul de 4.5 lei , care mi s-a parut nejustificat pentru o cutie de cola, fie ea si life. Da-o dreacu  , tot cola e! In conditiile in care o cutie de cola normala era atunci 1.5 lei , iar una de cola 0%, parca vreo 2.15 lei.

Stiind ca are indulcitor pe baza de stevia , natural si fara calorii ( yupeee!) la fel ca Green Cola , care nu se mai gaseste ca s-a terminat razboiul dintre Israel si palestinieni  si vazand ca e la acelasi pret ca o cola zero ( 0.68 EUR , la astia – adica vreo 3 lei)  am luat o cutie  sa bag in mine chestii fara calorii.

Mda, pana cand  am si citit pe cutie si am vaz’t  ca nu e chiar asa , ca-s 27 kcal/ 100 ml , adica 60% din caloriile  unei cola rosii obisnuite . Bine , as fi observat si citind pe wiki , nu e ca si cand informatia e secreta , dar n-am stat de d-astea. Creierul meu a legat green cola de cola life care e verde si plm.

 

DSC_0187

 

 

Deci ce vreau sa spun e odata ca Muie Coca-Cola , care s-au chitrosit la stevia si au mai adaugat zahar in bautura  s-o faca nici cal nici magar, ca daca vreau cu zacar iau cola rosie , si o amestec eventual cu cola zero s-o fac mai light, iar a doua oara , Muie Auchan, care in Romania vinde(a) cacatul asta la pret mai mare ca-n Paris , ca pula mea romanii sunt prosti , n-au vazut ei d-astea si nu stiu ce e aia valoare…valoare…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments