Lamurire

Lumea crede ca viata mea e mai boema decat e. Acum si nevasta.

Nu c-as stii ceva despre publising , dar exceptand posturi scurte ca asta , sau breaking news ca ala de ieri, n-am nici pofta nici inspiratie sa scriu de la munca. De cele mai multe ori. Tot de cele mai multe ori , la munca , fac o poza , inregistrez un film , imi scriu notite, sa nu uit :).

Imi place noaptea. Mai ales daca ploua. Doar ca noaptea vorbesc singur, iar pana dimineata se raceste. Asa ca eu bantui si ziua si noaptea, voi cititi ziua si aveti impresia ca am cel mai cool job ever.  Bine , chiar am , dar e altceva.

 

lamuritoare

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IM
IM
9 years ago

Ceea ce scrii poarta o amprenta personala puternica in sensul de idee bruta, neprelucrata sau cosmetizata in scop de publishing. Si pare a fi mai degraba un jurnal de bord despre cum erai, unde si ce gandeai la momentul ala. Poate o sa sune ciudat dar eu cred ca pe motivul asta aleg un site sa comentez. Ca sa fie undeva ce gandeam in ziua aia la momentul ala pentru aducere aminte. Ca nu mai vorbesc de partea comica atunci cand ma citesc dupa ceva vreme. Stiu ca [..]comentariile sunt volatile pe un blog dar recunosc ca mi-e lene si… Read more »

admin
9 years ago

Mai prelucrez, ca uneori dupa ce citesc suna prea veninos, iar de unii cititori imi pasa, ca nu merita sa sufere si nici mie nu-mi place mancarea din conserva 😀 sau sa merg singur la bar.

Mie greu , insa , sa ma exprim soft. Daca mi se pare ca nu e “bine” cum am scris un lucru, mai degraba il sterg si “gata”… De obicei sfarsesc prin a-l spune alta data 🙂