Vă strică grecii filmul

Pe scurt: Dacă nu mai vreți să vă sperie valul doi, dacă nu mai vreți să vedeți în  statistici infectați grămezi nu vă mai faceți planuri de concediu la greci.

Nu că vă îmbolnăviți acolo , sau pe drum. Sunteți bolnavi de dinainte că dar nu știți și nu va deranjează.

Mă uitam și am văzut că și azi au fost 600 si ceva de depistați și am dat un ochi pe graph.ro să văd ce și cum .

Zic , ok au găsit ei numărul ăsta că au făcut ca înecații 18k teste, altfel, pe trend redus de pozitivitate, față de zilele anterioare – nu e chiar așa de negru.

După care mă uit la județul preferat și văd că wow, ce-au pățit ăștia, că până acum câteva zile părea totul sterilizat, nu tușea unu.

Soția a avut ideea că poate e legat de faptul că își face acuma lumea de bună voie teste să plece în Grecia. Mai înainte își făceau mai degrabă de nevoie și știi cum e acolo unde zic io; stat în stat, se merge pe burtă, nu faci ce ți se cere nici cu dat dracu’.

Dar zic, eh nu știu , stai sa caut.

Nu am găsit ceva special de ăia de la Vâlcea dar…

Pula mea, așa se explică și surplusul de teste și ăla de cazuri, că dacă o faci cu mâna ta.

Așa că pula mea, dacă vreți să fim și noi sănătoși în statistici nu mai plecați și voi la Greci sau pe unde va cer ăia teste; mergeți unde nu vă cer . Ce e greu așa?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
capsunaru
capsunaru
3 years ago

Bai, ce curios, nu mai moare nimeni de gripa comuna pe tot mapamondul…
Au “eradicat” gripa… :))

capsunaru
capsunaru
3 years ago

E vrajeala,boss.Au reusit sa sperie oitzele botezand gripa cea de toate zilele mai pompos…Ce poate face televiziunea… Si-au reconfirmat controlul absolut ,in mod pacific.Vor merge toti,rugandu-i sa-i vaccineze.
Eu vad si un avantaj:acu´ poti deslusi prostii pe strada,poarta botnita! (cel putin aci pa Spanea :))
Tu esti prea de buna credinta, nu vezi nimic nashpa,nici in cazul asta. (zic de opinia ta referitoare la altruistul Vasile Portzi… 🙂

capsunaru
capsunaru
3 years ago

Elefantul din camera e exact altul,si tu-l ignori elegant.Pana la urma tehnica-i prea dez uzata cu succes,e ca la iluzionism,atrage atentia in alte directii si fraierii nu vor vedea trucul.Cat despre conspirationisme,alea-s altele,asta-i realism.Ca tu si altii nu-l deslusiti,e problema voastra.Realitate stiintifica ?? Ma faci sa rad…Stiinta e cumparata de cel putin 50 de ani.Si chiar cumparata si canonizata,se contrazice:uite virusul,nu e virusul, e ca Dios,nimeni nu l-a vazut,dar trebuie sa existe…

Catalinx
Catalinx
3 years ago

E un pic periculos ce spui, cazi in retorica ălora cu pamantul plat și al altor sceptici, că nu au văzut ei. Ca ăia cu “aterizarea pe lună nu s-a întâmplat”, totul e o iluzie etc. E in general Mai ușor să nu mai crezi pe nimeni și să rămâi la “alea vechi” , decât să crezi ceva ce nu poți înțelege. Nu știu dacă realizezi că ce spui sună cam ca părerile alora care o țineau lângă cu soarele carele se învârte el în jurul pământului deși Giordano Bruno și mai târziu Galilei explicaseră că parcă văd așa ceva.… Read more »

capsunaru
capsunaru
3 years ago

Daca te mai intarat,mai scrii capitole cu explicatii de care nu are nevoie nimeni ?E defect ingineresc de perceptie, de analfabetism functional?
Eu incep cu o constatare la modul ironic, si tu o iei personal si-ncepi cu aberatii,ma faci imbecil,conspirationist din ala zob flath earther,imi dai in freza cu “realitati” stiintifice,vii repetandu-mi lamuriri mondial acceptate,imi faci teoria chibritului risipind timp pretios,care pentru tine is money… Nu pot decat sa rad,confirm aia cu un prost arunca o piatra in balta si niciun “invatat” nu o poate scoate…(aproximativ,era cu patru intelepti…)
Cred ca vinurile alea te afecteaza… 🙂

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Nu mă simt întărâtat in niciun fel, credeam că comentez cu privire la ceea ce crezi tu că e elefantul din cameră. Nu am luat nimic personal și nu te-am făcut nicăieri nici imbecil nici conspiraționist. Nici nu cred că ești imbecil (dar cred că nu citești atent ce scriu) , am vorbit de un curent de ignoranți reprezentați public de imbecili – acuma, tu nu reprezinți public nimic, îți atrăgeam atenția ca să te uiți cine e in atenția media și cine conduce curentele astea ignorante, că din păcate , dintre persoanele publice eu văd mai degrabă imbecili care… Read more »

Alifie
Alifie
3 years ago

confirm aia cu un prost arunca o piatra in balta

cred ca te autointitulezi prost pe nedrept.

Mai degraba un bezmetic care bate campii degeaba. Fixed.

Mad
Mad
3 years ago

Eu cred că este dar … trebuie să învățăm să trăim cu sabia deasupra capului. Până la urmă e o selecție naturală și, dacă murim 1mld tot nu-i o problemă. Mai ales că mor în principal bătrânii și nevolnicii (deci ne-am mâncat malaiu’) Zilele astea m-am gândit la cei care au trăit al ll lea război mondial. Au fost 3-4-5 ani în care erau nevoiți să muncească/trăiască cu bombardament/invazie/deportări etc. Adică economia tot se mișca. Btw, mă deranjează ideea românească cu sacii de îngropat. Păi plasticul se descompune în mulți ani. O fii bine de lăsat așa bombe urmașilor? Parcă… Read more »