Cât mai costă un tuns în 2020

Habar nu am, dar ce știam e că nu sunt chiar pregătit sub nicio formă să merg iar la atelierul pentru oi , nici sa plătesc 45 de lire la ăia mai bunii, ca să iau covizi în timp ce mă enervez că ce scump e; eu vreau doar covizi ieftini.

Așa că : Cumpărat mașină de tuns și în UK.

Da, Made in China, 26 de lire. Nu sunt prea mulțumit cu ideea, m-am uitat după opțiuni fabricate în Europa, cam de la 60 de lire în sus, dar nu eram sigur cât de fabricate sunt în Europa nici alea. Oricum, mult.

Habar nu am cât de bună e. Scrie pe ea “profesional”, uite:

Ce contează e că tunde și se încarcă la USB, 5V. Și că tunde bine, nu ciupe, nu bate, nu troncăne. Arată cât de cât ”profi” așa. Am văzut frizeri prin saloane din UK folosind Surker, nu știu dacă din asta, sau o fi vreuna mai specială.

Și o foarfecă , asta e mai profesională decât mașina de tuns , dacă mă întrebi pe mine, și așa și tre’ să fie , că în foarfecă stă șmecheria, nu în mașină , dacă nu tunzi oi.

10 lire și o auzi cum taie beregățile firelor de păr la linie, zici că tragi cu coasa prin trifoi.

În total am plătit pe atelaje cât pe un tuns din ăla bunu’ și am primit moca un tuns din ăla bunu’. Ultima oară când m-am tuns la frizer era prin februarie – economie de subzistență, cum ar veni, dar cu calitate la standarde românești – că ălea europene sunt nașpa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Lol una din aia am luat si eu. Acum am revenit la frizer. Eu si baiatul 50Lei plus 10 că deși el e patronu e și angajat model. Răbdare cu ciutanezul, respectă programările, curat, mască pe față. Si de la aproape 12E la 45 de lire mai e cale lungă.!
Altfel bună rău mașina aia de tuns. Babacul meu e foarte mulțumit cu ea, ca la el a ajuns. El nu mai baga frizerie de vreo 40 de ani. Cică unul din avantajele de a avea soție ăsta e!

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Băi, să știi că așa am observat și eu. Generația asta mai tânără de copii sunt altfel. Mai educați decât noi, mai ascultători, cumva parcă mai responsabili decât eram aia din generația mea și imediat după, acum 20-25 de ani.