Încă un gin

Le dau pe rând să nu beți prea mult o dată. Ăsta e ultimul că anul ăsta am băut o sticlă întreagă ( cu soția, na , nu vă uitați urât la mine ) și am mai început două ca să am varietate, deh. Și pe drum în România am mai cumpărat o sticlă ca să am și acia, că nu aș bé eu și în România gin d-aista? Ba aș cam.  Dar degeaba că e ceva dar nu-i ce trebuie. La ginul tonic, pe lângă limă, sau lămâie , șmecheria e și apă tonică, că aia e in cantitatea cea mai mare. În România și doar Schweppes, care e mediocru. Într-o vreme era și Kinley ( înainte să cumpere Coca Cola Schweppes), dar din aia nu am mai văzut. Nu e pagubă ,aia era și mai proastă.

Măcar în UK ai Indian Tonic de la Schweppes care e mai potrivită pentru gin. Adică e așa minimul minimorum.  Sau Crisp.

Nu au auzit românii de așa ceva . Apă tonică, atât. 

Cumpăr din ăia că au și versiunea slim, fără calorii, alea bune sunt cu calorii.

Adică măcar un Fever Tree – cum ar fi asta cu care i-am dat cep.

În UK mai iau o apă Fentimans, una de la Bermondsey, ce găsesc și eu prin supermarketuri. Fițe, pula mea.

De fapt, de aia am cumpărat ginul asta să beau in România , că așa cred că e mai cinstit Sipsmith, iar ăsta nu e nici tare , ca ăla de data trecută.

Dar e “handcrafted” și cu arome de rubarbă și ghimbir. Englezii sunt fani arome din astea și încă una – soc ( elderflower, cred că asta este) . Am și eu un soc din ăla prin curte să fac într-un an o socată ceva .

Și pentru că ăsta e mai aromat merge cu o apă tonică mai simplă de care găsești pin sat pe la noi.

Frumos, cu gust fin , de damă așa. În timp ce mă răcorește pe gât simt cum îmi intră în cur ața de la chiloți și îmi cresc țâțe. Mai beau din ăsta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Amice ne jicnesti! Caută la Kaufland apă tonică de la mama ei, adică India. E cam 16 lei sticla și trebuie să o tin sub cheie că soția știe trei lucruri Rose de Purcari, Aperol Spritz și Campari Orange. Cică apa mea tonică cu un pic de lămâie e pentru hidratare nu pentru gin. Geaba ii explic că așa se hidratează englejii, e cam rasistă, mai ales după excursia mult visata in Londra pentru ea nu sunt decât un popor de porci si scroafe beți, așa că nu pune preț pe ce spun niște jucători profesioniști de golit pahare!

Mars
Mars
3 years ago

Apa tonica Fentimans gasesti si la noi la Kaufland si cred ca si la Mega. In general la Mega Concept Store gasesti produse premium.

Big T
Big T
3 years ago

Pentru apa tonica, recomand Lamb & Watt Original, gasesti in Kaufland si in unele Mega Image.

ghimbir
2 years ago

Mmmmm rebarbara si ghimbir….combinatie interesanta. Eu, personal n-am baut asa ceva niciodata, dar sunt curioasa cum o fi.