Bricked it

Avea mama o tabletă, Lenovo Tab3 710F. Au fost bune tabletele astea, au avut si copiii câte două fiecare, le-au spart, le-au făcut pardaf, dar au dus.

Eh, a mamei pur și simplu s-a învechit n-am mai mers youtubele nici cu dat dracu’. Am vrut să pun un Lineage OS pe ea, am urmat un ghid, m-a enervat că nu știu de ce handicapații ăia cu ghidul vor să pui mai întâi TWRP pe ea, deși în mod normal e idiotic și nu ar trebui să ai nevoie, flăshui romul nou și aia e, să aibă ăla TWRCEMORTIILUIVREA pe el.

În fine, nu a mers să pun TWRPul ăla nici cu dat dracu’ din fastboot. M-am gândit c-o fi OEM locked, deși am căutat și nu – băi, nu a mers.

După care am încercat din SP Flash să-l trag direct, dar am uitat să scot tableta din fastboot

Și i-am dat de l-am julit, s-a căcat pe el când să scrie , pe urmă eu am văzut file transferred, zic: pula mea, cred că merge așa. Și i-am dat direct din fastboot reboot – rebut am făcut-o.

Îi cumpăr eu mamei alta, dar pula mea, mă roade între buci să văd cum o resuscitez pe asta, de lăsat nu mă las eu, asta-i clar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Guest
Guest
3 years ago

Cumva textul asta mi-a amintit de prietenul nostru disparut demult in ceata. E ok, e vreo sansa sa revina?
Scuze pt offtopic.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Habar nu am.

Anonim
Anonim
3 years ago

Am facut si eu o boroboata de-asta pe un galaxy tab. Cu ocazia aia am descperit ca exista o combinatie de butoane(pwd+home+down) care o pun in download mode si am varsat TWRP-l cu Odin. Presupun ca si Lenovo are asa ceva, trebuie doar sa sapi mai adanc.

0040
0040
3 years ago

Mda…vad ca lauda lumea TWRP dar cand am vrut sa pun si eu un rom Lineage pe Note3 nu a vrut. Dupa Linage am luat inca unul de pe xda, nici ala… Si i-am pus vreo 3 versiuni de twrp. Pana la urma am pus CWM si am pus un rom de android10 care cica cerea TWRP. A mers din prima. Pentru antichitati, daca suporta caramida, recomand https://crdroid.net/ . Best rom I ever had pe caramida. La fel de rapid ca slimkat 4.4 . Am impresia ca se misca la fel de bine ca S10e de pe care scriu dar… Read more »

Fery
Fery
3 years ago

zici ca esti io aseara. am futut un blackview fix asa, dar fix. m-am enervat ca nu tinea minte twrp si i-am dat reboot direct din fastboot din greseala. psf. E mort si ingropat, nici SP flash nu-l mai vede. Poti incerca cu MK Droid tool, dar daca nu-l vede os-ul ca device pe usb, n-ai sanse. Iti trebe un rom original ca sa obtii scatter file din el, ca sa stii ce incarci si unde daca incerci sa-l invii. Sau scoti scatter file din telefon/tableta cu Droid tool – daca mai poti. Vezi ca nu intotdeauna merge cu ‘oem… Read more »