Spotify premium

Am activat ălea 3 luni de spotify moca și am mai plătit o lună, că n-am stat eu să mă uit exact când s-au terminat. Motivul pentru care l-am anulat a fost ca nu-l folosesc prea mult; mie imi e util in cateva contexte, dar mai intai despre calitate.

Nu prea exista muzica in format MP3 ( nici de cumparat ) in calitate mai buna, foarte greu găsești ceva apropiat de calitatea la care livrează ăștia – tot respectul pentru asta.

Am găsit orice îmi trece prin cap, într-un spectru foarte larg de autori, de la Vali Vijelie la Florin Pește; glumesc, bă. Au și Șușanu’.

Alternativ, mai cumpăr muzică de pe Google Play și Amazon. Și acolo e destulă muzică, dar ăștia au mai multă.

App-ul lor are uneori probleme pe telefonul meu și ”uită” să redea prin Bluetooth. Nu știu cine e de vină, nu aș da neapărat vina pe aplicație, poate e vreo conjunctură nefericită, dar se întâmplă.

Poți să îți faci ușor playlist cu ce vrea pula ta și îl pui să ruleze, dar eu sunt prea leneș (?) sau am descoperit că nu am timp nici pentru asta și după ce am căutat eu melodii de m-am săturat, îmi generează AI-ul lor playlisturi , cică special pentru mine.

Bă, nu știu cum să spun, dar le nimerește. Când am altă dispoziție doar caut alt tip de playlist, gen indie, country, alternative căcat. Din acest motiv consider că ar fi trebuit să nu anulez abonamentul. Că la cât timp ( puțin ) am eu să-mi caut muzică, e mișto să ai un DJ în telefon care știe el ce vrei și îți bagă.

De folosit l-am folosit cât călătoresc cu mașina, că pun ăla și rulează acolo. Treaba e că consumă ceva internet, e normal. Am călătorit vreo 3 zile (cca 1100 km) și am consumat 1GB de net. Aproape 1MB pe kilometru e consumul de net pe Netflix. În oraș consumă mai mult, știți și voi cum merg astea.

În fine, ideea e ca merg in UK, acolo nu am rablă cu muzică prin BT că sunt zgârcit, nu mai plătesc nici Spotify. O să mă mai gândesc eu dacă îl mai activez altă dată. La anu, poate.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
cma
cma
3 years ago

eu il activez doar cand prind promotie 3 la pret de 1, de obicei vara cand conduc mai mult. 😀

Livache
Livache
3 years ago

Tidal are calitate mai buna dar e mai scump.. la features ale aplicației Spotify (win10/android) ii bat însă cu o mana la spate..

bluștuțul lipsa la mașină poți să îl rezolvi elegant cu o chinezărie ca asta (e un dac/amp care știe de bt5, aptx, ldac..). îți trebuie doar o intrare de AUX pe sistemul audio

https://www.avstore.ro/amplificatoare-casti/fiio-btr3k/

fullmeta1
fullmeta1
3 years ago

Eu am Apple music, îl folosesc cam numai în mașină, “play xyz”. Prea rar pentru cât mă costă.

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Dacă nu îl folosești e ok să îl dezactivezi, altfel e nașpa după ce te obișnuiești cu ce oferă in premium plus că sunt enervant de insistenți să te reabonezi. La mine aplicația are probleme la a-și da seama că nu are net si trebuie să ruleze melodiile in modul offline.
Oricum bine că mi-ai adus aminte sa il dezactivez. In voiaj de cand cu YouTube Premium si posibilitatea de download nu prea folosesc Spotify, asa cum ai spus și tu la ăștia șmecheria e dj-ul din telefon.

Georgel
Georgel
3 years ago

Il folosesc pentru podcasts. Mi se pare ca merita aia 25 de lei pe luna pentru accesul la media din US & UK. Am si destule podcast-uri din Ro pe care imi place sa le ascult.
Partea cu uitatul cred ca tine de telefon, nu de Spotify. Cand conectezi Bluetooth-ul, canalul de Calls se activeaza pe loc. Cel de Audio insa de multe ori ramane agatat!?

Florin
Florin
3 years ago

Ai putea incerca un modulator FM cu bluetooth (se mai pierde din calitate dar e ieftin asa ca daca nu-ti place nu-i mare paguba).

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Are tata modulator fm . Nu 🙂