Scurt si clar: Muie Adobe

Mi-am facut un abonament trial la Adobe PDF Creator, din ala de 1 an cu plata lunara. Relativ scump 12 EUR / luna voiam sa zic 17.84, mă scuzați. Nu mai tin minte de ce exact, am avut nevoie sa editez UN PDF – ah, facusem share la ceva la care nu era chiar OK, pe undeva, si aveam nevoie sa ma devexez de acolo. Plm. Asa-mi trebuie.

Si n-am mai stat de alte alea, am luat trial-ul ca-l anulez eu pana la final de luna. Si acum la 11:00PM ora UK-ului, un pic trecut de 00:00 ora Romaniei, unde eram cand am inceput trialul zic ca anulez.

Zic , plm , nu-mi mai dau aia 12 EUR inapoi ma pis pe neamul lor si aia e.

Dar nu. COAIE, EI AU ALTA IDEE.

Ca auzi ca imi pun ei mie penalitati, ca am incheiat abonamentul prea devreme – probabil se cred in US sau ceva. Ceva gen Romania, lol.

Zic, ba , lua-le-as familia in pula, nu-mi pun ei mie nicio amenda, ma, ca nu-s din clanul spoitorilor, nu ne-am tras de sireturi la recuperat bani. Am blocat direct cardul virtual de la Revolut ( il tin doar sa vad daca chiar incearca sa ia bani, ca-l anulez cu totul altfel) si mai vedem noi pe urma.

La pasul urmator, o dau cu alte tactici de hartuire, cu nu vrei tu sa mai stai la noi ca-ti dam 2 luni gratis sau ceva?

La final o baga iara pe aia cu amenintarea ca imi pun amenda

De luat nu-mi iau ei nimic, dar pana una alta cred ca nu mai folosesc eu vreun produs de al lor de-acuma incolo, gratis sau cu bani. Astia sunt mai rau decat aia de la scribd. Caut cititor de PDF-uri de inlocuit Acrobat Reader ( nu, nu Fox It, e un gunoi) si eventual ceva PDF creator , dar nu unu’ la care platesc lunar ca la camatari, ca nu vreau update-uri, nu vreau nimic. Vreau unul sa mearga si atat.

Update:

Căcănarii, chiar s-au grăbit ei să mă jumulească de bănuțari.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
zeT
zeT
3 years ago

cititor de pdf-uri bun (pentru mine) si mic
https://www.sumatrapdfreader.org/free-pdf-reader.html

kd-
kd-
3 years ago

Pe viitor la dude d’astea foloseste cardul ala roz. Se distruge dupa prima tranzactie. Asa daca uiti sa anulezi ceva… se anuleaza ele singure. Si vreau si recomandari de pdf 🙂

speedy.gonzales
speedy.gonzales
3 years ago

stai asa ca astia de la adobe o sa iti dea mailuri ca tranzactia nu a putut fi procesata

Rox
Rox
3 years ago

probabil se cred in US sau ceva. Ceva gen Romania, lol.

Sau in DE. Faci abonament anual cu plata lunara la transport public de ex, daca te razgandesti între timp si vrei sa anulezi abonamentul, iti trec pe nota de plata diferenta intre cat ai platit lunar pana la momentul anularii (cu abonament anual) si cat ai fi platit dc faceai abonament lunar.

Rox
Rox
3 years ago

Am macelarit blockquoteul ala.

L
L
3 years ago

Sumatra folosesc și eu, e bun ca reader. Însă… la PDF-uri în care sînt formulare (gen declarațiile de la ANAF), acolo nu merge. Pentru alea trebuie readedul Adobe (ăla free). Iar pentru editat/creat PDF-uri Word rulează (mai mult creat decît editat, ce-i drept).

Guru
Guru
3 years ago

Kofax power pdf

Stropic
Stropic
3 years ago

abonamentul trial nu cu o luna sau barem o zi gratis, ci cu 6 luni platite obligatoriu?

sa inteleg ca abonamentul normal e pe urmatorii 30 de ani. :))

0040
0040
3 years ago

Foxit Phantom PDF Business v10 here:
https://files.fm/u/t7ejxsad

PS: nu faceti upgrade ca se pierde ‘licenta’

0040
0040
3 years ago

E varianta pe bani, cica top product al lor. 180$. E bunicel, mai ales functiile de pdf edit, eu cu asta imi faceam semnaturile pe declaratiile cu covid, ca asa e cand esti sarak si n-ai imprimanta acasa… Macar ‘licenta’ care se aplica e 1 time only si uiti de el. Daca nu-ti place asta as mai avea vreo 3-4 alternative dar mie mi-a placut asta…. Give it a try? Kiturile de la concurenta sunt mult mai mici , banuiesc cu cat sunt mai mici cu atat au si mai putine functii (desi, nu neaparat). Nu prea am inteles ce… Read more »

Livache
Livache
3 years ago

ca pdf reader incearca Sumatra. vezi ca stie si de mobi, epub, cbr..