Ultrascurt: Campanie Hyundai

Voiam să-l înjur pe careva pe facebook și când s-o fac , zbaâng mă calmează Mark cu o reclamă la Hyundai Santa Fe. Zic, hopaa, stai așa că io sunt fan. Ia să dau un ochi și înjur pe urmă.

Eh și-acuma ce vrei, dacă le-a expirat certificatul , nu demult, ce-o să fac, doar nu mă supăr, mă întorc la facebook – care ești, mă, ăla de voiam să te înjur?

În altă dezordine de idei, criză-criză, dar observ că producătorii auto lansează upgrade-uri la modele, că așa aveau ei plănuit ciclul. Eh, asta e, spor la vânzări, cum ar veni.

Send to Kindle

4 Replies to “Ultrascurt: Campanie Hyundai”

  1. Crezi că motorul tău e mai bun? Lumea le laudă că ar fi bune dar eu am scăpat recent de un Santa Fe de 2.4 benzina care la 150 de mii ardea 3 litri de ulei de la schimb la schimb scotea fum când acceleram mai tare și cam lasă pilitură în ulei. Niște gunoaie coreene.

  2. Lol , nu știu, am zis că e alt motor. Nu cunosc pe nimeni să mai aibă așa ceva, la cât de rare sunt habar nu am dacă știe cineva cum sunt motoarele ăstea pe mașina asta.

    Am mai auzit de probleme cu uleiul la motoarele ălea theta/ theta 2. Apasă și tu accelerația mai încet . Din ce an de fabricație și la câți km ai luat-o?

    Și, mai important, cu ce ai schimbat-o ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.