Ultrascurt: Sunt crize și crize

29 de grade , mă urc în mașină să iau un copil de la școală, că azi sunt de rând din lipsă de resurse capabile să călărească o mașină și că acum copiii merg in direcții diferite.

Dau să plec și mă gândesc de ce căcat mi-am luat jacheta după mine, o aveam de dimineață, alte vremuri atunci. O pun pe locul din dreapta și un pic leșinat mă gândesc în mintea mea: ” bă, coaie , poate ar trebui să cumpăr și io o rabla la care A/C-ul pornește instant, sau pe care pot să o pornesc din casă să se răcească până ajung. “

Dau două pedale și intru pe “principală” și zic că da, așa o să fac.

Dar system integrity check-ul se activează și îmi spune:

-Coaie, e cald și nu gândești in toate mințile, e criză și tu stai cu chirie, nu mai visa mașini, deschide in pizda mă-tii geamul; hai că sunt electrice pe față, apeși un buton, te crezi lord deja?

Ceea ce și fac și brusc e altceva, dom’ne. Mergee. Dar și mai brusc apar in oglinda retrovizoare, dracu’ știe de unde, două decapotabile, un Lotus Elise și cred că un Pagani Huayra ( am căutat pe net să văd ce dracu’ e ultima că nu am văzut vreodată). Eh, nu știu sigur de a doua, că era mai in urmă și au făcut ambele dreapta când am făcut eu stânga, dar Lotusul avea plăcuță de înmatriculare cu “20”, adică de anul ăsta ( măcar nu era cu “70” – de luna asta ) .

Una lume vede lucrurile altfel și simte criza pe alte frecvențe, bănuiesc.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 years ago

Iti dai seama ca asa o fi zis si ala cu lotusul :))…”eu merg in rabla asta de 80k (as per google) si uite trece ala cu masina de 3 mil pe langa mine!!! pai 3 mil e toata casa mea!!! imi permit si eu una vreodata? greu e sa fii sarac. :(”

oricum, saracia e absolut si complet relativa, depinde cu cine te compari.

Alifie
Alifie
3 years ago

Mi se pare oarecum de inteles. Daca tot ii cu pandemie si cacaturi cred ca se aplica modelul in care iti mai faci si de cap, sa te mai ocupi si de delicii si capricii. Plm, anul asta am fost mult mai intelegator cand o fost vorba de cumparaturi pentru toti din familie. La mustata am ratat reapucatul de fumat si de betii strasnice, da’ inteleg ca niciodata n-ar fi prea tarziu 🙂

Fery
Fery
3 years ago

O sa iti treaca lumea pe sicriu numarul de euro din conturi

Fullmeta1
Fullmeta1
3 years ago

Nu merg la aceeași școală?

Fullmeta1
Fullmeta1
3 years ago

Și a mea la fel. Cum e orarul/programul acolo, câte ore stau, masă etc

Catalinx
Catalinx
3 years ago

08:20 – 15:30 ( sau ceva de genul). Au autobuze scolare pe traseele care nu-s acoperite de transportul public 110 lire pe trimestru la autobuzele alea, ii lasa in curtea scolii. Au optiuni de masa acolo, cantina. Pot manca cu un fel de card/ token, da’ nu vrea pentru ca bucatarie engleasca, plm – ce sa faci, nu e totul roz. Nu stiu cat costa haleala, de obicei putin – si asta e unul din motivele pentru care e de cacat presupun. La cea mica e 8:40 -15:00 , n-au autobuze scolare, sunt linii publice, dar preferam s-o ducem cu… Read more »

Mike
Mike
3 years ago

De ce nu te bagi la un home schooling daca tot stai pe acasa , macar in vremurile astea.