Scurt: E rău că s-au furat iar voturi

Ințeleg că de data asta e serios. Ca deși e cu chestii digitale, romulanul a înțeles cheia și face chei, subminează, cum e obiceiul. Metoda asta ar trebui numită ”shuffle it”.

Problema e una de responsabilitate. Sigur că se fură, că românii ( adică noi) sunt hoți. Dar și pen’ că sunt victimele dezinteresate.

Pleacă de la faptul că te duci, pui un vot într-o cutie și zici – gata, mi-am făcut datoria, am votat schimbarea. Bravo.

Cât timp asta-i singurul lucru pe care orice romulan îl face, o ștampilă pe o foaie, efectele nu pot fi mai departe de efectele unei ștampile pe o foaie.

Dacă în rest suntem toți tot ca-nainte, tot așa și sensul foii ștampilate se pierde pe drum și la numărătoare se mai schimbă una alta. Tot așa, când ridică cineva mâna că ”uite a furat, dar n-a apucat să și facă, că l-am prins”, nu ridică nimeni nicio sprânceană. Nici BEC-ul nu se aprinde, nici alte instituții care pot face lumină în situația asta. Nici media, ăștia o să spele cadavre în continuare pentru că datoria tuturor e o ștampilă, cum ar veni să zicem de ochii lumii că s-a schimbat ceva.

Nesurprins.

***N-am nimic de spus despre alegerile de primari, în sine. La mine în comună consider că a ieșit cel mai capabil dintre candidați, cu un scor strâmt, că mai sunt și nemulțumiri și asta e tot, de restul nu-mi pasă. ***

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 years ago

Deci sa inteleg – exista proces verbal semnat fizic pe hartie cu nr de voturi – de comun acord toate partidele din sectia aia. Tu ca reprezentant de partid nu dai fuga acasa sa verifici imediat nr de voturi de pe site vs procesul tau verbal, ca apoi sa fugi la partid cu stirea??? :)))) ca hai, o fi sf sa le verifici automat pe toate (mda), dar macar asa, manual fiecare…iti dai seama ce ii doare pe aia ca a iesit partidul lor sau nu :)))

Stropic
Stropic
3 years ago

Ntz, ceva e putred in Danemarca, sau ma rog, Danemarca probabil ca se descurca bine.

Ok, sa zicem ca au doar observatori si ii doare in cot, dar cum e posibil tu, ca si candidat, sa nu fugi repede sa iei procesele verbale de la sediul de partid si sa verifici? Adica chiar e interesul tau acolo. :)))