Ultrascurt: Pariuri pe valu’ #3

Se strange lațul, a început runda a treia – se joacă la două luni standard, cu eventuale prelungiri de la arbitru. Covidul e deja la in raza vizuală, printre oamenii cu care interacționez, momentan doar virtual.

Cum ar veni, dacă scăpăm și de valu #3 ( una lume îi spune #2, presupun ca ei fie nu știu să numere, fie sunt chiori ) vine #4 și ne cuprinde pe toți, sau ceva.

Așa, cu pariurile – favorita mea in jocul ”deaths per million”, Chile, a murit de tot, nu dă semne să-și revină, pierde poziții în top. #rușine!

Peru’ e pe primul loc, că e greu să spui că San Marino contează ca o țară, dar chiar și-așa, dacă o țin tot așa ( Peru nu pare să fi intrat încă pe valul 3, ei d-abia încheie repriza a doua acuma), îi sparg și pe ăia.

Argentina vine tare din urma, are șanse. Messi, să vedem ce face Messi. Aștia nici nu au avut valuri, ca toată lumea, doar o creștere continuă cu alertă de țunami.

Si cred că s-au încurcat un pic la numărat golurile, dar acuma sunt în cărți.

Dacă nu cad de pe val, au șanse la podium, sau măcar să intre în sferturi.

România a rămas acasă la fotbal, dar la covrig are o șansă cât de cât, să fie p-acolo prin partea clasamentului care contează, nu neapărat în primii 10, dar măcar pe prima pagină acolo. Să ne mai afle și pe noi lumea.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
3 years ago

Eu sunt chiar curios ce se intampla la chinezi, chiar au doar +16 cazuri pe zi ?

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Nu stiu daca putem afla vreodata cifrele reale din tara aia. E si asta o posibilitate, ca aia sunt mai organizabili. Daca le spune statul 2 metri distanta si masca, banuiesc ca fix asta te astepti sa vezi.

Mike
Mike
3 years ago

Doar daca sta cineva cu bata dupa ei in rest hoardele de asiatici care asalteaza europa in concedii sunt mai rau ca oile. La hotel la buffet breakfast dimineata mai rau ca lacustele si nu vorbesc de coreeni sau japonezi.

Anonim
Anonim
3 years ago

cineva din china povestea ca acolo nu se glumeste cu chestia asta: a aparut un caz: carantina stricta pana nu mai e nici un caz. Adica eradicare. Daca chiar este adevarat, atunci cifrele au mari sanse sa reflecte realitatea.
PS:cele +16 sunt cazuri de import, ca isi permit sa faca teste.