Focus. Microshit

Ma intreaba unii de la firma daca ma pot concentra ca au primit alerta de la Microshit ca am prea multa activitate in afara orelor de program . Le-am dat-o io pe aia cu “ba, vedeti ca eu sunt in UK si programul e un pic deplasat fata de al vostru, iar cand nu sunt in UK sunt in Romania si iar e deplasat, nu ma pot incadra la fix ca tre sa ma sincronizez cu voi”.

Da. Dar. Au si ei KPI si pula mea . Asa se joaca hora in cultura companiei.

Oricum, eu am alte alea care ma tin conectat la ore aiurea pentru ei.

Ce e de spus e ca Microshit ala are dreptate pe undeva, dar nu am eu nevoie sa imi dea el raportul. Am primit si eu alerta. Cica am 9 zile linistite pe luna . Si daca am timp sa ma deconectez si sa ma reincarc. Pula mea. Cam asta e raspunsul corect.

Si-mi zic ei cam ce imi impacteaza mie linistea de dupa munca. Faptul ca am mai multa munca, ca vreau mai multi bani, ca pula mea, altfel compania asta e foarte misto si imi e chiar tarsa sa le stric eu KPI-urile.

Cica ma pot concentra in 80% din timp – vrajeala, aici nu stie MS tot, daca m-as putea concentra atat de mult as muta muntii din Suedia in UK. Si ca interactionez cam 20% dintr-o saptamana tipica cu altii. Mda, iar asta e naspa.

Ce vreau sa arat e ca nu prea e OK, dragilor. Aparent toolurile astea sunt facute ca sa ne concentram noi mai bine, sa avem mai multa liniste sa pula mea.

Vrajeala. Este echivalentul lu’ ”ne-a cipat Bill Gates pe toti”. Ma rog, la munca.

Tre sa ma uit cum sa imi pun o sapca de staniol.

5 Replies to “Focus. Microshit”

  1. Ce plm e asta? Nu înțeleg. Adică ăștia se aștepta sa fii la muncă dar să te scarpini in nas?

  2. O varianta ar fi laptop de ‘munca’ si laptop ‘personal’ cat sa nu transpire nimic… doar asa poti sa sigur ca nu ti apare vreo pleasca la ‘ievaluare’

  3. @Doru Vlad. Nu. Se asteapta sa nu muncesc dupa program, pentru “binele meu”.
    @Buruc. Am laptop de munca de la ei. E o petarda, isi face a mica temele pe el, lol.
    Eu lucrez oricum 90% de pe ala personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.