La capatul internetului

Numa’ statistici. Numa’ tracking. Am primit o misiva de la furnizorul de internet ca mi-au pregatit ei “Virgin Media Best Bits” care e o statistica de la locul de consum.

Zic hai sa ma uit , sa vad ce mai stiu si astia despre mine. Sunt toate filmele porno cu mine si sotia aici, sau nu?

Nu zic ei multe, dar mi-au dat doua directe. Una ca am consumat juma’ de terra de net, neica. Tre’ sa iau copiii la rost sa vad ce dracu’ fac aia pe tablete, cred ca fura internet din casa si il vand la vecini, sa nu cumva sa-si ia bautura de el. Ca altfel nu justific ATATA consum. Prin Romania aveam maxim 150GB / luna.

A doua directa e ca scrie in pagina : “You’ve gobbled up at least 50% more than last month. Keep going, and you’ll finish the internet!!”

Ok am consumat mai mult cu 50% decat luna trecuta. Nu-i asa. Statistica astora e medie pe trei luni si-si face rollover la fiecare luna. Septembrie are date din Iulie+August+Septembrie, iar in 1/2Iulie si August eu am fost plecat. Octombrie are date pe Aug+Sep+Oct.

Ma ingrijoreaza ca astia zic ca dac-o tin tot asa termin tot internetul.

Nu stiu daca e la misto, sau chiar am in pachet vreo limita si ma trezesc ca ajung la capatul țevii.

Banuiesc ca o sa vad in curand. Poate vin sa se milogeasca de bani sa fac upgrade la pachet sau ceva.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Webby
3 years ago

You’re ultra special… 200 Mbps

I lol-ed.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Cam ca la țară așa, dar merge.

Livache
Livache
3 years ago

cel mai probabil pe flux video ai facut traficul ala.. si nu ma gandesc la videochatul facut de tine cat la filmultele de pe youtube la care se uita pustoaicele plus la netflixul bunicii 😉

Webby
3 years ago

Cam ca la țară așa, dar merge.

Clar ca merge, dar nu de asta am lol-ed, ci de faptul ca prezinta 200 Mbps ca nu stiu ce feature premium, cand la RDS cel mai mic abo e 300 Mbps si nu se mai lauda nimeni cu el. Stiu, astia 300 Mbps nu sunt in UK, dar totusi …
First world problems.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

De aia am și zis ca la țară. Acuma, între noi fie vorba , cam sunt la țară, că nu-i Londra pe aici și nici gigabitul RDS-ului nu e in toată România și nu merge chiar gigabit întreg. La mine la țară, în România, până să vină RDS aveam Akta, care ofereau fibră, dar maxim 100Mbps. Acuma, cinstit e sa zic că sunt și modest ( nu prea poți spune zgârcit , când abonamentul pentru 200Mbps costă 47 de lire pe lună, iar 500Mbs vreo 66) , că la mine in zona au adus ăștia de la Virgin și GB… Read more »

Mishu05
Mishu05
3 years ago

Odata demult ( 2004-2019) am avut placerea sa vand internet. Pe conexiuni de 100Mbps ( la client) cu 2-3Gbps IN (la noi) clientii faceau tera/luna. Cei cu sute de giga nu intrau nici in top 10. Treaba facuta de niste pusti cu resurse materiale 0 . Sunt niste cacanari ar putea sa va dea super teava (cum da rds-ul) daca ar vrea. Pe de alta parte fac bani asa ca nu sunt atat de cacanari..:). Si noi limitam up-ul pentru ca aia hardcore dadeau drumul la calculator la torenti si nu ii mai oprea dacat o pana Enel. Si poate… Read more »

Manowar
Manowar
3 years ago

Vezi hyperoptic, daca e la tine in zona, daca nu-ti ajung 200 Mbps (pe pula nu ajung).

Dar plm, la 200 Mbps faci linistit streaming la 4k donkey midget porn, deci nu cred ca merita deranjul.

Mike
Mike
3 years ago

Bagă rapid un Sputnik V si ești ca nou. În rest sănătate tuturor și sper că mâine dimineață o să ne trezim fără maimuță portocalie la casa albă.

Mike
Mike
3 years ago

Pentru ca locul maimutelor e la zoo nu la casa alba.