Focus. Microshit

Ma intreaba unii de la firma daca ma pot concentra ca au primit alerta de la Microshit ca am prea multa activitate in afara orelor de program . Le-am dat-o io pe aia cu “ba, vedeti ca eu sunt in UK si programul e un pic deplasat fata de al vostru, iar cand nu sunt in UK sunt in Romania si iar e deplasat, nu ma pot incadra la fix ca tre sa ma sincronizez cu voi”.

Da. Dar. Au si ei KPI si pula mea . Asa se joaca hora in cultura companiei.

Oricum, eu am alte alea care ma tin conectat la ore aiurea pentru ei.

Ce e de spus e ca Microshit ala are dreptate pe undeva, dar nu am eu nevoie sa imi dea el raportul. Am primit si eu alerta. Cica am 9 zile linistite pe luna . Si daca am timp sa ma deconectez si sa ma reincarc. Pula mea. Cam asta e raspunsul corect.

Si-mi zic ei cam ce imi impacteaza mie linistea de dupa munca. Faptul ca am mai multa munca, ca vreau mai multi bani, ca pula mea, altfel compania asta e foarte misto si imi e chiar tarsa sa le stric eu KPI-urile.

Cica ma pot concentra in 80% din timp – vrajeala, aici nu stie MS tot, daca m-as putea concentra atat de mult as muta muntii din Suedia in UK. Si ca interactionez cam 20% dintr-o saptamana tipica cu altii. Mda, iar asta e naspa.

Ce vreau sa arat e ca nu prea e OK, dragilor. Aparent toolurile astea sunt facute ca sa ne concentram noi mai bine, sa avem mai multa liniste sa pula mea.

Vrajeala. Este echivalentul lu’ ”ne-a cipat Bill Gates pe toti”. Ma rog, la munca.

Tre sa ma uit cum sa imi pun o sapca de staniol.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Ce plm e asta? Nu înțeleg. Adică ăștia se aștepta sa fii la muncă dar să te scarpini in nas?

Buruc
Buruc
3 years ago

O varianta ar fi laptop de ‘munca’ si laptop ‘personal’ cat sa nu transpire nimic… doar asa poti sa sigur ca nu ti apare vreo pleasca la ‘ievaluare’

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Adică ai opt ore pe zi de muncă si tu muncești 10-12?