Revolut: Veni iar vremea pentru un pahar de declarații

Din fericire nu la secție. Pe contul personal nu m-au mai verificat de ceva vreme, dar pe unul din alea de business mi-au cerut luna trecută sa-mi actualizez datele. N-am vazut, au revenit luna asta și au zis că au restricționat tranzacțiile. N-am întâmpinat nicio problema, nu stau numai în Revoluți.

Io m-am uitat pe la notificări că am observat că nu s-a mărit valoarea din cont cu nimic în ultimele 20 de zile și cam trebuia, care aspect o să-l discut cu plătitorul /#ecrizăboss.
Am dat p-acolo cu sugsemnatul și bănuiam că mă activează ei la loc.

Au verificat repede click-urile si au mai cerut nește docomente. Toaata lumea vrea cârtii dom’ne , ce nu face omul pentru o relație bună.

Aici e partea în care ar trebui să mă manifest nervos, să mă dau cu curul de pământ că le arăt eu lor și că mă mut la altă bancă. Oricare alta în raport cu care am economisit în timpul scurs de când am contul la ăștia circa 3750 – 5000 de euro doar din diferența pe cursul de schimb, scăzând costurile asociate cu contul premium.

Eh, nu știu cum să zic, cum vă coafează pe voi dar pe mine mă mulțumește suma asta cât să n-am prea multe de comentat până când nu apare o bancă mai bună la orizont. Lasă așa, că merge așa.

Mă enervează că au un bug în UI-ul de notificări , vezi acolo {{days}} , în loc de numere de zile. Aia e.

L-am scris pe facebook, le-am dat gură pe chat în aplicație – hai, bă, hai și iar hai, până la urmă au deblocat ei.

Lorzii care simt că-și permit costuri de sumele menționate mai sus, anual, n-au decât să pășească cu încredere în biroul unor bănci mai serviabile, care să-i jupoaie de banii ăștia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Buruc
Buruc
3 years ago

Au bagat un fee recent pt transferuri in alte tari/moneda diferita – prima transactie gratuita pe luna apoi 0.5%. Chiar si asa au cele mai mici costuri si eu sunt pe cont personal, gratuit, cel mai de cacat. Desi vad ca ideea sa i mane pe utilizatori pe subscrieri ca au micsorat limitele in august acum baga si extra fee…
am asa o satisfactie sa primesc annusl statement de la hsbc cu cost pe card de 0.28£ 🤣 asta asa ca m am incurcat in carduri cand mi am luat in cico in aeroport

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Eu nu am observat asa ceva. E si la premium costul ala ?