Earbuds?

Văd peste tot reclame la earbuds – caști din ălea mici de băgat în ureche, fără fire; adică pe baterii.

Ieftine nu putem spune că sunt, asta e clar – am auzit că ăstea care ies acuma sunt și mai scumpe.

Nu, nu mi-a trecut niciodată prin gaura capului faptul că aș putea avea nevoie de doape din astea. Zic că oamenii știu ei mai bine, nu-i treaba mea să-i judec, dar pot râde de ei, desigur.

De exemplu, DE EXEMPLU, în ultimele două luni, în ședințe , minim de două ori pe săptămâna ( dar săptămâna asta e zilnic) , e câte unul care amuțește subit în timp ce prezentă – mi s-a mai întâmplat și mie, mai mișc firul în mufă, dar mă prind și-l bag la loc, că nici nu mai aud. Sau ocazional o dată pe an mai pică internetul fix în ședință – aia e, n-am ce să fac.

Acum m-am prins că e o epidemie de problema asta, dar am avut niște workshopuri de câte 4 ore iar atunci picau ca popicele cam dupa 2-3 ore așa. Dacă depășeam 4 ore cred că rămâneam singur.

Dar și acuma, cum trece jumătate de ora, pac dispare câte unul ca măgarul în ceață și apare peste două minute plin de ecouri sau pureci audio că ”sorry, bă băieți, mi s-a terminat bateria la căști”. Nu știu dacă e noua scuză sau chiar se întâmplă, dar cred că se întâmplă.

Io nu zic să nu vă mai cumpărați dinăstea, mă doare în pulă, dar n-ar trebui să aveți și voi bateria aia afișată pe undeva și eventual să aveți câte două perechi, când vedeți că urmează ședința și voi mai aveți 2 la viață, schimbați dracului perechea și intrați fresh.

Ăsta cred că e un feat absolut necesar, altfel sunteți fiii ploii, vă treziți direct în pula goală.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Florin
Florin
3 years ago

Daca vrei ceva pentru sedinte – Plantronics cu cablu si pe USB. Le-am primit de la firma si nu as folosi altceva.

Florin
Florin
3 years ago

Cu alea nici eu nu as mai vrea nimic :D!

Stropic
Stropic
3 years ago

Pai si daca vrei un suc in timpul sedintei? Sau sa te intinzi sa tragi un pui de somn? Cum faci asta fara casti wireless? :))

Cred ca fix asa au, doua perechi, pentru ca altfel nu vad cum ar intra iar dupa 2 minute tot cu airpods.

rox
rox
3 years ago

La ieftinaciunile mele care nu au costat nici pe departe cat au costat alea din screenshoturi, cu 1-2 minute inainte sa moara am un avertisment sonor. Evident ca treci pe alte casti, sau mai rapid, pe cele cu fir cand se intampla asta .

rox
rox
3 years ago

PS you couldn’t pay me ca sa dau 200 de euro pe casti, mai ales dinastea mai mici ca un ob. Am scapat una din asta ieftina in paharul cu suc acum ceva vreme, nu vreau sa stiu ce se intampla daca era vreo scumpete dinaia.

0040
0040
3 years ago

Eu am Jabra d-alea pe fir ca pt saraci ca nu se omoara plantatia sa ia ceva mai scump 🙁 Dar no battery, no problems. Si am stat cateodata si full 8h pe ele.

Am intrat acum pe site la Jabra si alea wireless tot asa ~200 euro. Wtf, ce au in ele de sunt asa scumpe?

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

SI alea nu bpaie si ele sa te anunte, coie suntem la sub 20%? Am JBL600BTN, au dus zbor de 8 ore doar in dinti albastri. Am avut niste cursuri zilele trecute ( muie la on-line) au baxat cate 4 ore cel putin zilnic si n-au gafait odata! Si nici nu au costat cat alea expuse de tine! Banuiesc ca iti arata moaca mai decent cu alea, altfel de ce le-ai folosi pentru ceva ce nu sunt clar facute!

Stropic
Stropic
3 years ago

Mai, eu stiam ca au aplicatie sau ceva, poti vedea pe telefon ce procent au castile si ce procent incarcatorul. Cel putin asa am vazut pe altii, ca n-am eu din astea :))

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Da Boss am inteles asta cand am cumparat casti la care le poti pune si cablu. Totusi din ce expui tu acolo e din ciclu plec la razboi fara arma! Bine mai degraba cu doua gloante in traista dar tot cam aia! La voi nu se lucreaza pe circulare? Sa va zica niste domni suparati, bai fara casti model cacareze de oi in urechi?

Catalinx
Catalinx
3 years ago

La mine, clar nu, eu sunt freelancer ( companie de consultanta, dar sunt eu sotia si frate-meu, lol, ma intelegi tu, am eu niste ciruclare, gen lucram doar cu thinkpad doar cu pula mea, da’ ma doare in pula).
Astia sunt la o companie croata/poloneza + o companie de consultanta croata. Nu stiu ce circulare au si ma doare in pula.
WFH FTW

Alin
3 years ago

Eu am două căști, ambele wireless si le folosesc de ceva timp așa că pot face comparație. 1) Bose QC35 II – luate de mine că mă saturasem să stau legat de laptop când țin workshop-uri sau am call-uri lungi. Avantaje: – baterie care ține 10 ore sau mai mult conectate wireless – Noise cancelling activ – genial de bun, izolează perfect. – ușoare, le țin 10 ore pe cap și nu le simt – calitate foarte bună la muzică, ascult jazz, rock și clasică. Dezavantaje: – prețul – cablul scurt, util dacă rămâi fără baterie – firmware buggy la… Read more »