Mincinoși antivaccinoși

Circulă pe facebook – de ceva vreme – fițuica asta de dez(informare) cu privire la campania de vaccinare anticovid.

Organizația al cărui director executiv se pretinde a fi domnul Dr. ( nu știu nici dacă e doctor în ceva) Adrian Tatu nu pare să existe înregistrată sub vreo formă legală. Asta nu înseamnă că nu poate exista într-un cadru informal, doar că ștampila antetul și aerul formal dat de această notă de informare nu valorează nimic mai mult decât o discuție de radio-șanț scoasă la imprimantă.

Nu putem identifica formal organizția, care sunt membrii constituenți ce îi recomandă profesional pe aceștia să aibă păreri despre vaccinuri sau orice altceva.

Miroase mai degrabă a un indiciu de impostură, iar domnul Adrian Tatu are antecedente penale în acest sens, fiind inculpat într-un proces pentru folosirea însemnelor SRI fără drept, în contextul unor afișe lipite, pentru a induce încrederea către populație că acestea au o importanță girată de autorități ale statului.

Mai mult decât atât, la momentul acela MApN a dezmințit partea de comunicat care se referă la armată și a clarificat faptul că vaccinul se afla, la acel moment, în procesul de autorizare .

Între timp vaccinul a fost aprobat de Agentia Europeană de Medicament în data de 21. 12.2020

Fițuica continuă să circule pe internet pentru ca Facebook prioritizează și blochează accesul la comunicare nu în funcție de calitatea mesajelor ci de propria politică și de suma plătită pentru difuzare.

Vaccinul NU ESTE CU TITLU DE MEDICAMENT EXPERIMENTAL întrucât a fost trecut prin fazele studiilor clinice. Pentru ce contează, a fost trecut pe repede înainte prin fazele alea, de aceea și aprobarea este una în regim special , dar s-au făcut studii clinice pe 44,000 de persoane, iar după milioane de doze – deși efecte secundare există ele sunt definite în acest moment drept minore, raportate la beneficiile estimate.

Se vorbește că în timpul testelor clinice AR FI murit 6 persoane DIN CAUZA vaccinului. Au murit, întradevăr, 6 persoane care au participat la studii.

4 dintre ele nu au primit vaccinul, ci au fost injectate cu placebo ( ser și ceva care să dea impresia pacientului de vaccin). Pentru că așa se fac studiile, aproximativ jumătate din subiecți primesc medicamentul, ceilalți nu îl primesc și se măsoară evoluțiile clinice pe AMBELE grupuri.

Moartea oamenilor care sunt subiecții studiilor clinice este un efect secundar destul de serios ( nu mă pot gândi la altul mai serios) și se studiază cu atenție. E evident că cele 4 persoane care NU AU primit vaccinul , ci placebo, au murit din alte cauze.

Cele două persoane care au primit vaccinul au murit, unul la 62 de zile după a doua doză de atac de cord, iar celălalt la 3 zile după prima doză, de arterosleroză. În ambele cazuri, cauza morții a nu a fost legată de vaccin.

Chiar dacă vrei să fii sceptic și să nu-i crezi pe cercetători cu privire la cele 2 morți din 44,000 ia în calcul că la fiecare 44,000 de oameni care nu se vaccinează și se îmbolnăvesc de CoVid, vor muri undeva între 200 și 1000 de pacienți, în funcție de sistemul medical din țara unde se află, de presiunea aflată în acel moment pe sistemul medical și alte aspecte circumstanțiale. În România, la circa 4,000 de cazuri înregistrate mor undeva la 100 de oameni pe zi – în mod grosier așa, asta ca să nu vă uitați cu speranță la cifra aia de 200.

Încercați să înțelegeți ce citiți, care sunt intențiile mesajului pe care îl citiți, nu vă lăsați păcăliți de forme care imită înscrisuri oficiale și deveniți suspicioși mai degrabă la tentative de impostură de acest fel decât la poze cu Bill Gates și CIP-uri 5G.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 years ago

Da e scrisa foita asta in halul asta de analfabet in mod intentionat? :))) S-au gandit ca nu isi atinge publicul tinta altfel?

Sediul in comuna ivesti? Royal.therapies@yahoo.com? :))

Stamatopol
Stamatopol
3 years ago

Poate ne lămuriți daca acest vaccin este primul de tipul ARN mesager. Dacă mai sunt astfel de vaccinuri, s-au remarcat ceva reacții urâte care sa ne dea de gandit? Fiind împotriva unui virus CORONA este posibilă o comparatie intre vaccinul anticipăm si vaccinul anti COVID?

Stropic
Stropic
3 years ago

Sunt sigura – citisem ieri de unii care credeau ca pamantul e plat si ii cautau marginea cu busola. because fuck logic. :))

Livache
Livache
3 years ago

Cătă, eu n’am înțeles dacă tu vei da 300£ pentru a avea 5G sau dacă te vei vaccina gratis.. 🤔