Ultrascurte: 100,000 – responsabilitatea totală

Aniversară britanicii 100 de mii de morți de covid.

Am scăpat la mustață de dat berea că pariul era până la sfârșitul anului trecut.

Boris Johnson zice ca își asumă ”toată responsabilitatea”. Nu știu exact ce înseamnă asta, presupun că dacă pierdeam pariul puteam să-i cer banii pe bere.

Ăia care au murit nu știu exact ce mai pot să ceară – văd ei.

Interesantă asta cu responsabilitățile, vezi bă? Asta înseamnă să fii un bun lider, să îți asumi responsabilitatea deciziilor. Dai o declarație și gata.

Interesant că ăștia se plâng că au pierdut de 2 ori mai mulți oameni decât în timpul atacurilor din WW2. Eh, nu prea știu ei ce-i suferința. Învață.

5 Replies to “Ultrascurte: 100,000 – responsabilitatea totală”

 1. Nu chiar la mustata, ca vad ca pe 3 ian au fost 75k. 😀

  Pfff, deci in putin peste 3 sapt au murit 30% din cati au murit in 10 luni de la inceputul pandemiei?! Ma rog, din numarul, ca nu mor de doua ori.

  Ceva e suspect aici.

 2. da, ca tre’ sa vaccineze mai multi decat mor, presupun 🙂 .
  Treaba e ca e si iarna / frig acum si aia cu sanatatea subreda sunt mai tare afectati, in mod natural. Anul trecut doamna cu coasa a marit pasul cand se dezvortea vremea.

 3. Mda, cam multe cazuri pe la voi acolo.
  Ce ma amuzam acum cateva luni ca toti se dadeau pe internet cu fundul de pamant ca ei nu se lasa vaccinati si era atat de logic ca nu o sa ne caute nimeni cu seringa in viitorul apropiat, la atata populatie. Rad si acum, dar nu prea mai e rasul meu. In primul lock down a fost cum a fost dar amu simt ca e prea de tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.