Facebuci facebucind

Am zis ca am un script care imi sterge activitatile de pe FB. Il mai las noaptea pornit. sa-mi stearga chestii. E ok, ma blocheaza astia ca cica sterg prea repede, desi o fac cu viteza cu care o face un om.

Nicio problema, scopul meu e sa ajung la zi. Dupa ce termin de sters , mai vedem noi.

4 Replies to “Facebuci facebucind”

 1. Nu inteleg de ce te agiti, se face mare tamtam cu chestia asta de privacy. Suntem prea mici ca sa conteze ceea ce facem pe FB atata timp cat sunt in limitele legii. In plus daca nu stiai, gooagle obisnuieste sa-ti scaneze e-mailurile.

 2. Prea mici nu, prea prosti si prea lenesi, da.
  Ba da, stiu ca google imi scaneaza emailurile. Am activitatea de corespondenta segmentata la microsoft, google, zoho, yahoo – cam in ordinea asta. Asa ca nu citeste nimeni tot, daca nu cumva le schimba intre ei.

  No probs – in curand . 3-6 luni o sa fac o regresie la volumul mailurilor pe care le tin la toti astia, domeniu am , mai multe, gen unul si pentru business, am sa lucrez cu domeniul meu pe care vad eu daca am sa il hoestez undeva sau il tin chiar pe server la mine.

 3. Pai zici chiar tu ca fb are totusi datele tale chiar daca le stergi.

  Cine ar putea avea acces la contul tau din postura de “pulifric”? Sa iti sparga careva contul? Nu vad de ce s-ar obosi, in afara cazului in care esti persoana publica. Ce poate sa vada pe fb tau in cel mai rau caz? Ca esti in secret fan bridgerton? Pare inofensiv.

 4. Sunt mai multe aspecte.
  In primul rand facebook e o platforma de interactiune ceea ce inseamna ca nu doar ei au acces la comentariile mele si ce postez ci si toata lumea cu care interactionez.
  Unele interactiuni sunt publice, in functie de context. Sigur, eu le pot face pe toate private, dar continutul, chiar si facut privat poate fi accesat daca ai linkul exact catre fisierul media – sau ma rog, mergea anul trecut, ultima data cand am incercat eu. Zic linkul catre fisier, nu catre pagina cu fisierul. O data sters nu mai merge. Daca fb au access, au ceva backup, nu stiu daca vor fi accesibile din exterior , dar au alte URL-uri decat cele folosite in platforma lor drept continut pentru utilizatori.
  Apoi, asta este continutul meu. Daca toti utilizatorii ar face ca mine, platforma lor n-ar mai valora la fel de mult, caci continutul lor ar fi tranzitoriu si mic. Chiar daca si-ar face ei baza de date cu informatii despre utilizatori, nu-i ca si cand ar putea folosi informatiile oarecum furate pentru a afisa continut, dupa ce ele au fost sterse.
  Legat de asta, mai e si faptul ca o perioada eu am folosit gresit contul asta, l-am folosit ca platforma pentru a stoca poze personale. Nu-s neaparat poze cu mine, sau in care pot fi descris, ca am avut inca de la inceput o oarecare paranoia in a urca poze in care apar in clar eu sau familia mea, dar sunt poze facute de mine, un fel de album foto cu peisaje situatii plm. Foarte rau, din partea mea, ca au devenit dificil de sters. Dar le-am rezolvat cumva.
  Iar de-acum, am sa imi sterg interactiunile destul de des :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.