Curvă, caut atenție; rog și ofer seriozitate

Ăsta e despre libertatea de exprimare, mai degrabă despre libertatea de a te băși în public și a fi surprins de consecințe.

Un actoraș care probabil se plictisește în perioada asta, postează pe facebook o invitație la injurii.

Că el nu se vaccinează și nu poartă mască. O invitație la injurii, pe care interneții au luat-o de bună și-au dat cu flegme și sudalme conform mesajului. Nimic special, că doar e facebook, ce te aștepți să vezi acolo.

După care autovictimizarea, că dom’ne, că mă înjură lumea, că de ce, că dreptul meu la liberă exprimare.

Și gata, brusc, se autopune în poziția de Hristos răstignit pentru păcatele altora întru mântuirea lumii. Șmecher. Inviți lumea să te înjure după care le explici că tu te sacrifici pentru ei. Și îi avertizezi că dacă continuă așa , vor pierde dreptul la libera exprimare. Adică, dacă continuă să se exprime liber, mă înțelegi. Culmea e că are dreptate, dar și el ”abuzează” de același privilegiu.

Bine, nu asta e important. Important e că și restul suntem atât de plictisiți și lipsiți de lucuri mai utile cât să jucăm în jocul unui om care suferă de lipsă de atenție. Unii chiar o iau în serios încercând să explice de ce e prost, unde greșește și își depășește libertățile. Coaie, omul e actor, învață replici pe de rost și le spune convingător, asta e meseria lui. Nu e virolog, nu e inginer, nu e medic. Practic, meseria lui e să spună aberații într-un mod convingător și asta exersează.
Păcatul e al meu, că mă văd făcând același lucru. Pe la jumătatea textului mă întrebam ”ceee pula mea îmi pierd eu, mă, timpul cu asta că oricum nu-i pasă nimănui și n-am nimic de câștigat d-aici.

Pula mea, mă mânca în cur să scriu ceva, sunt ignorabil, nu-i nimic de văzut aici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lucian
Lucian
3 years ago

Reclama buna sau rea e tot reclama. Asta are deficit de atentie… o fi in acea perioada a carierei lui 🙂
Pana una-alta, eu mai am 12 zile pana la liberare… fix zilele astea cand da cu frig si zapada si e fain la munte.

Stropic
Stropic
3 years ago

Mai, omul nu se plictiseste, din asta traieste.

Data viitoare cand face reclama la ceva, prezinta vreo emisiune sau joaca in vreun film, foloseste asta pt a negocia banii ceruti – uite, cu o singura fraza obtin 3500 de comentarii, deci minim 3500 de oameni se uita la filmul/produsul vostru.

Viata de influencer. 🙂

Adrian S.
Adrian S.
3 years ago

Treaba-i ceva mai nuanțată. Că-și face reclamă sau ba, omul a expus o idee civilizat și a fost înjurat copios. Putea să spună “susțin majorarea TVA-ului la 50%” și lumea tot l-ar fi înjurat, deși el era un irelevant. Asta am observat în ultima vreme, mai ales in ultimul an, că înainte să-ți închidă ANCOM saitul sau să te filtreze boții Fbk, se vor găsi grămezi de gigei anonimi care-ți vor da report (noua formă a delațiunii, în fapt, tot un fel de denunț). Adică primul nivel al cenzurii este cel autoimpus la nivelul masei, apoi poate interveni lejer și… Read more »