2 Replies to “Pensii speciale: Au votat să se spele pe mâini”

  1. Aici aș vrea să-i citez comentariul lui Mano din articolul despre grecul tenismen: cu ce mă ajută că și-au tăiat ăia pensiile? La nimic. Nu mă vor suna pe mine să-mi ceară numărul de cont ca să-mi returneze o parte din impozite sau CAS. Eu chiar m-aș amuza să treacă de CCR legea asta populistă și să rămână cu pensiile tăiate, căci n-am vreun senator prin familie. Iar proștii care votează acum cu același discernământ cu care dau like și share pe fbk, vor ajunge și ei pensionari odată, iar urmașii lor la bile de alba-neagra poate vor trage concluzia că meseria de parlamentar trebuie să fie exercitată în serviciul țării, deci neretribuită și fără pensie.

  2. Bai, eu am o parere alternativa. Pe de o patrte cred ca nu-i OK ca cineva sa incaseze pensie de la stat pe necontribuitelea, ca fie ia din contributia cuiva, fie tre’ sa i se faca fond special din banii de taxe ai altcuiva si nu-i OK. De acord ca daca le taie pensiile nu primesc eu banii, insa eu m-as bucura sa platesc mai putin, pe cat se poate. Daca toata lumea vrea pomeni, aia care platesc taxe trebuie sa plateasca mai mult. Eu n-as cere nicio pomana de la stat, cu conditia sa nu-mi ceara mie statul taxe pe venit. Sunt de acord sa platesc taxe pe serviciile oferite. Dar plm.

    Pe partea cealalta, parlamenarii fac o meserie si e normal sa fie platita. De fapt, ar trebui platita sufieicent de bine cat sa ii permita unui om capabil sa traiasca doar din asta si sa ii se poata impune renuntarea la orice interese posibil intersectabile. La modul pe bune, nu la misto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.