Dezgheț

Fusei până pe vale să mi se mai descleșteze picioarele. Și nu sunt mulțumit. Data viitoare îmi iau aparatul foto ăla care trebuie; D$LR-ul și dacă nici ăla nu e bun, să vezi de nu cumpăr io un full frame , ce mă-sa în cur.

Mă uit așa că cred că tre’ să mă mut de aici , că plouă din ce in ce mai des. În casă zic, nu în UK în general . Iar pe proprietari îi doare în pizdă, au dat casa la o agenție. Și partea proastă e ca începe să mă doară și pe mine tot așa, devin de-al lor și nu e bine.

Și nu e clar unde și cum mă mut , dacă mai încolo în oraș, dacă în altă țară, cum o vrea bunu’ dumnezău, maică… dar șansele sunt să fie un pic mai departe de luncă, iar lunca și balta sunt surogatul meu de punct de origine și busolă.

Cum mă depărtez de repere, cum mă pierd, pierd omul din mine . Nu că-i rău eu mă simt mai eficient dezumanizat, dar mă uit așa prin casă și parcă se uită familia mai frumos la mine când nu sunt autist și sociopat la un loc și zic că e util să mă fac plăcut, dacă se poate.

2 Replies to “Dezgheț”

  1. Hahaha, buna dimineata cu gluma asta. N-as vrea casa asta nici sa-mi faca ei oferta de nerefuzat.
    Planul a fost sa stam aici in 2019, pe urma sa vedem cum se adapteaza copilul al mare la scoala noua si in 2020 sa ne mutam intr-o casa mai favorabila drumului catre doua scoli. Da’ 2020 a fost cum stim si n-am mai cautat alta casa, la fel si 2021, dar a cam venit vremea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.