Alte filme bune

Când s-o dezgheța lumea, mai vedem noi filme bune, până atunci doar ce bagă ăia pe Netflix, Prime, HBO GO și ce căcat mai are lumea zilele astea .

Nici pe torenți nu mai găsești nimic că nu mai ai ce – nu apar. Aștept critica cu “de ce nu mergi, bă , la cinema?” .

Au început ăștia care fac up pe torenți sa bage filme românești ceea ce nu am văzut până acum. Nu, n-am luat niciunul, nu că îmi pasă de DRM-ul lor și că sunt saraki, ci că sunt gunoaie din titlu, eu nu murdăresc un SSD cu așa ceva.

Am văzut unul care părea că e ceva de capul lui – Space Sweepers – și zic , haida, jos cu el. Când văd că e pe Netflix unde l-am și văzut. După care discuții “ai văzut Space Sweepers , great movie”. Mda.

Motiv pentru care am închis conturile. Și la Netflix și la Prime, de pe la sfârșitul lunii ăștia nema bani dupe cardul meu. Să mai sugă și pula, câteva luni. E criză, taică. E criză de filme.

Dacă tot se taie, am zis să văd tot ce mai e și am găsit niște filme mai vechi care mi-au scăpat.

Lucy, știam de el , cu ceva suprasarcină la creier , iar unde e cu super-inteligenta mereu bagă ăștia de la Hollywood o blondă, pe Scarlett Johansson, rupe aia, imaginea inteligenței ( artificiale ) în lume. Mi-a plăcut.

Dar cel mai tare mi-a plăcut unul mai ușurel  , Gringo. Știam și de ăsta dar l-am evitat, că nu, că a avut notă mică pe IMDb, că subiectul e cam banal așa. Acum am zis, bă, eu mă cam uit la filmele cu Charlize Theron că îmi place cum interpretează și ar fi cazul să îl văd. Mișto, zici că l-au scris pentru ca să mă uit eu la el, iar tanti joacă să mă uit eu la ea.

Nu mai am la ce să pierd vremea. Sezonul de Discovery s-au terminat, am terminat de văzut Disenchantment , la fel și Final Space, gata, mă deconectez de la aparate câteva luni. Mai multi bani pentru mine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IonMarcu
IonMarcu
3 years ago

Daca nu ai văzut, uita te la The Expanse. E un Sf foarte bun.

Manowar
Manowar
3 years ago

Tribes of Europa e ok. Daca ai rabdare pana la anul, cand o sa vezi sezonul 2…cheesy nitel, previzibil, dar OK so far.

L
L
3 years ago

Ai văzut Counterpart? Sînt 2 sezoane pînă acum, parcă.

0040
0040
3 years ago

Unbroken 2014 in caz de l-ati sarit.

Adrian S.
Adrian S.
3 years ago

Eu nu prea am răbdare cu seriile, când prind câte una parcă sunt sclav pe plantație, șerb legat de glie. Ultima chestie la care am avut răbdare a fost un soi de documentar pe Netflix în 10 episoade despre cariera lui Michael Jordan, cu real footage. Asta fiindcă în liceu fusesem fan înrăit Chicago Bulls și-mi pierdeam nopțile când se difuzau pe la noi finalele All Star Gameas sau finalele conferințelor est-vest. Dar m-am trezit că nevastă-mea a luat-o cu Fetele Gillmore (prima serie) și hai că am răbdat vreo 5-6 episoade din primul sezon, ca să-i țin de urât… Read more »