Alte filme bune

Când s-o dezgheța lumea, mai vedem noi filme bune, până atunci doar ce bagă ăia pe Netflix, Prime, HBO GO și ce căcat mai are lumea zilele astea .

Nici pe torenți nu mai găsești nimic că nu mai ai ce – nu apar. Aștept critica cu “de ce nu mergi, bă , la cinema?” .

Au început ăștia care fac up pe torenți sa bage filme românești ceea ce nu am văzut până acum. Nu, n-am luat niciunul, nu că îmi pasă de DRM-ul lor și că sunt saraki, ci că sunt gunoaie din titlu, eu nu murdăresc un SSD cu așa ceva.

Am văzut unul care părea că e ceva de capul lui – Space Sweepers – și zic , haida, jos cu el. Când văd că e pe Netflix unde l-am și văzut. După care discuții “ai văzut Space Sweepers , great movie”. Mda.

Motiv pentru care am închis conturile. Și la Netflix și la Prime, de pe la sfârșitul lunii ăștia nema bani dupe cardul meu. Să mai sugă și pula, câteva luni. E criză, taică. E criză de filme.

Dacă tot se taie, am zis să văd tot ce mai e și am găsit niște filme mai vechi care mi-au scăpat.

Lucy, știam de el , cu ceva suprasarcină la creier , iar unde e cu super-inteligenta mereu bagă ăștia de la Hollywood o blondă, pe Scarlett Johansson, rupe aia, imaginea inteligenței ( artificiale ) în lume. Mi-a plăcut.

Dar cel mai tare mi-a plăcut unul mai ușurel  , Gringo. Știam și de ăsta dar l-am evitat, că nu, că a avut notă mică pe IMDb, că subiectul e cam banal așa. Acum am zis, bă, eu mă cam uit la filmele cu Charlize Theron că îmi place cum interpretează și ar fi cazul să îl văd. Mișto, zici că l-au scris pentru ca să mă uit eu la el, iar tanti joacă să mă uit eu la ea.

Nu mai am la ce să pierd vremea. Sezonul de Discovery s-au terminat, am terminat de văzut Disenchantment , la fel și Final Space, gata, mă deconectez de la aparate câteva luni. Mai multi bani pentru mine.

9 Replies to “Alte filme bune”

 1. Tribes of Europa e ok. Daca ai rabdare pana la anul, cand o sa vezi sezonul 2…cheesy nitel, previzibil, dar OK so far.

 2. Eu nu prea am răbdare cu seriile, când prind câte una parcă sunt sclav pe plantație, șerb legat de glie. Ultima chestie la care am avut răbdare a fost un soi de documentar pe Netflix în 10 episoade despre cariera lui Michael Jordan, cu real footage. Asta fiindcă în liceu fusesem fan înrăit Chicago Bulls și-mi pierdeam nopțile când se difuzau pe la noi finalele All Star Gameas sau finalele conferințelor est-vest.

  Dar m-am trezit că nevastă-mea a luat-o cu Fetele Gillmore (prima serie) și hai că am răbdat vreo 5-6 episoade din primul sezon, ca să-i țin de urât soției. Dar m-a enervat rău incapabilul ăla de Luke că nu reușește să o rezolve pe Lorelai mai repede și i-am spus neveste-mii că n-am de gând să aștept 7 sezoane până marchează ăla la coș.

  Tot pe Netflix dădusem de Anna, o chestie de acțiune mult mai ca lumea decât siropoșeniile alea divo-centriste cu Angelina Jolie. E vorba de o rusoaică (blondă și mișto gagica) ajunsă cam fără voia ei un super-agent KGB, trimisă sub acoperire în misiuni de lichidare prin Europa și SUA, care vrea să scape la un moment dat din sistem, deși de acolo ieși numai rece. Un fel de Nikita de pe vremuri, doar că nu e serial, ci scapi de el in 90 de minute. Cred că-l găsești și pe torenți.

  PS: și mie mi-a plăcut Lucy, deși inițial oprisem filmul exact înainte să devină interesant (când o pocnesc paporezii ăia în burtă cu picioarele și-i rup punga de droguri dintre intestine), fiindcă mă plictisise introducerea aia cam lungă si nu-i prea vedeam rostul. Am crezut că-i vreun film despre drogați sau ceva gen Trainspotting, mai ales că tot puneau flash-uri în paralel cu Morgan Freeman. Dar a văzut fi’mea filmul cu gagică-su’ când erau în parc (ce-a ajuns lumea, dacă am fi visat noi la 16-17 ani să stai pe o bancă în parc și să te uiți cu prietenul/prietena la un film pe… telefon !) și mi-a zis “tati, să știi că-i ca lumea filmul, te-ai oprit fix unde devenea mai interesant”!

 3. Dar m-am trezit că nevastă-mea a luat-o cu Fetele Gillmore (prima serie) și hai că am răbdat vreo 5-6 episoade din primul sezon, ca să-i țin de urât soției.

  Lol, am vazut cateva serii din filmul ala prin facultate – tot asa, cu sotia. Jalnic, dar plm. E interesant din cateva puncte de vedere ( nu, nu merita sa vezi toate seriile pentru asta), dar nu pentru cat se caca aia pe ei pana se fut.

  Cred că-l găsești și pe torenți.

  L-am vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.