Vaccinuri: Momentul ăla când nu trebuie să te caci pe tine

Eu nu sunt antivaccinos și nici anti AstraZenecos, așa din principiu. Tot zicea lumea că are eficiență mică, că au citit ei în ziare, că n-ar face, că dacă tot fac, vor să facă d-ăla puternic de la pfizer și mi s-a părut exagerat. Fă-l în pizda mă-sii de vaccin că tot e bun la ceva, până îți vine rândul la ăla de-l vrei tu , poate îți intră un covid în ochi.

Dar la un moment dat, austriecii au zis că au observat ceva și vor să dea un ochi la ei în țară pe ce se întâmplă cu vaccinul ăsta . Poate nu se întâmplă nimic, dar să se asigure, că moartea unui om e destul de importantă.

Și cam asta ar trebui să înțelegem toți. Ăsta e și mesajul comunicat către cetățeni, ca să nu se sperie, nu de alta. Moartea unui om e importantă, hai să vedem ce-a avut.

După aia au găsit și ăia din Italia un motiv să suspende și să verifice. La care situație , au oprit și ăia vaccinarea. Și Danemarca a observat ceva legat de cheaguri de sânge fatale și s-au oprit să se uite la asta. Din aceasta cauză și România a făcut la fel. Nu știu dacă Românii chiar investighează ceva, că la noi nu s-au raportat decese , sau doar așteaptă să zică ăilalți ce-au găisit.

Dar cert e că au procedat corect.

Acuma eu pe facebook , vad mesaje de ”încurajare” – de tot , hai să facem vaccinul, yeee.

Nu pun mai multe, că nu e bine, dar zic că totuși nu vă căcăți pe voi, nu e bine nici cu retardare completă în direcția ailaltă.

L.E. Mai pun una. Cum ar zice Hagi – ca să fii deștept, trebuie să nu fii idiot.

Aveți puțintică răbdare, nu începeți cu ”huooo, antivacciniștii..”Așteptați să se lămurească dacă e o problemă și după aia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Catalinx
Catalinx
3 years ago

Posibil, nu despre asta e vorba ci despre faptul ca mai multi au descoperit niste situatii suspecte cu posibila legatura cu vaccinul, pe care le analizeaza. Sa te arunci cu capul inainte gen “da-i ba-n pula mea, nu mai astept eu dupa ei, baga aici in vena”, in conditiile in care mai sunt si alte optiuni, nu stiu daca-i cea mai desteapta idee. Sa te si lauzi cu asta pentru a influenta opinia publica in directia asta e … mnah.

Tudor D
Tudor D
3 years ago

La Pfizer nu prea am auzit reacții adverse printre cunoscuti. La Zeneca cam 80% ai fost mai out of service pt 1-2 zile. Acuma o fi doar ceva pasager dar parca ai prefera Pfizer dacă ar fi disponibil pt toti

Stropic
Stropic
3 years ago

Doamne, e o psihoza colectiva.

Pai daca starea ta de sanatate si moralul iti permit sa faci orice, fa si tu un covid direct si economisesti doza de vaccin pt altul, nu?

Si mai e cineva care nu a avut covid macar o data??? Pe bune, la ratele de infectare anuntate zilnice + estimarile de netestati+ cei deja vaccinati, a ajuns cred la 20 mild planeta.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Cred ca mai sunt, da. Eu, frate-meu, copiii, sotia, socrii, tata si mama, cred ca n-am avut.